PHP = czarna magia - pomocy

0

hej - cos takiego wyskoczylo mi na stronie mojej - co mam zrobic - pomocy!

****Warning: require(/ps/wp-includes/cron.php): failed to open stream: No such file or directory in /ps/wp-settings.php on line 191

Fatal error: require(): Failed opening required '/ps/wp-includes/cron.php' (include_path='.:/:/usr/local/php56/lib/pear') in /ps/wp-settings.php on line 191********

0

Na pewno masz wszystkie pliki skopiowane ?

0

Looknijcie w zalaczniku - wklejam to co pokazuje mi serwer - strona mi juz nie dziala z tydzien, pomozcie bo oszaleje
dzieki

0
pol90 napisał(a):

Na pewno masz wszystkie pliki skopiowane ?

hej, tak - strona nagle mi stanela - pokazal sie ten komunikat, zalaczam w drugiej wiadomosci zdjecie z serwera

0

A czy instalacja przebiegła pomyślnie czy ten błąd ci przy instalacji wyrzucił ?

0
pol90 napisał(a):

A czy instalacja przebiegła pomyślnie czy ten błąd ci przy instalacji wyrzucił ?

hej - ten blad pojawil mi sie nagle - jakies kilka dni temu wchodzilem na strone i bylo ok, nagle wchodze i taka informacja sie pojawila, skad to?

0

A sprawdź czy te pliki o które pyta są w tych katalogach ?

0
pol90 napisał(a):

A sprawdź czy te pliki o które pyta są w tych katalogach ?

0
pomoc z php napisał(a):
pol90 napisał(a):

A sprawdź czy te pliki o które pyta są w tych katalogach ?

tak, looknij na ten moj zalacznik php.jpg - wyslalem to co jest w katalogu

0

A w jakim katalogu masz zainstalowanego wordpressa.

0
pol90 napisał(a):

A w jakim katalogu masz zainstalowanego wordpressa.

a jak moge to sprawdzic?

0
pomoc z php napisał(a):
pol90 napisał(a):

A w jakim katalogu masz zainstalowanego wordpressa.

a jak moge to sprawdzic?
wydaje mi sie ze /ps

0

A weź teraz wpisz tak jak uruchamiasz wordpressa to na końcu wpisz admin.

Czyli tak http://127.0.0.1/wordpress/admin

0
pol90 napisał(a):

A weź teraz wpisz tak jak uruchamiasz wordpressa to na końcu wpisz admin.

Czyli tak http://127.0.0.1/wordpress/admin

ok - ten sam komunikat mi sie pojawil

0
pomoc z php napisał(a):
pol90 napisał(a):

A weź teraz wpisz tak jak uruchamiasz wordpressa to na końcu wpisz admin.

Czyli tak http://127.0.0.1/wordpress/admin

ok - ten sam komunikat mi sie pojawil

Warning: require(/ps/wp-includes/cron.php): failed to open stream: No such file or directory in /ps/wp-settings.php on line 191

Warning: require(/ps/wp-includes/cron.php): failed to open stream: No such file or directory in /ps/wp-settings.php on line 191

Fatal error: require(): Failed opening required '/ps/wp-includes/cron.php' (include_path='.:/:/usr/local/php56/lib/pear') in /ps/wp-settings.php on line 191

0

A sprawdź czy w katalogu /ps/ masz plik o nazwie wp-settings.php ?

0
pol90 napisał(a):

A sprawdź czy w katalogu /ps/ masz plik o nazwie wp-settings.php ?

tak mam
i w tym pliku pod nr. 191 mam to: require( ABSPATH . WPINC . '/cron.php' );

0

a plik o nazwie /ps/wp-includes/cron.php istnieje ?

0
pol90 napisał(a):

a plik o nazwie /ps/wp-includes/cron.php istnieje ?

nie, nie ma takiego

natomiast znalazlem taki: /ps/wp-cron.php

0

No to weź ściągnij wordpressa i wypakuj i w wersji wypakowanej weź skopiuj ten plik.

0
pol90 napisał(a):

No to weź ściągnij wordpressa i wypakuj i w wersji wypakowanej weź skopiuj ten plik.

dziala! - znalazlem ten plik w necie, skopiowalem, wgralem i strona juz hula jak kiedys

WIELKIE DZIĘKI STARY - uratowałeś mi życie, powaga !

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1