Czy można tak wybrac dane w których będzie niewiadomy rok lub miesiąc

0

Mam taki problem chcę wybrać wpisy, który były dodane o godz od 19:00 do 20:00, ale jakiekolwiek roku czy da się tak jak skonstruować zapytanie, które takie coś wybierze

0

da się

0

Odpowiedz jak tego dokonać zależy od konstrukcji bazy jak przechowujesz te dane

0

Pole data jest przechowywane w takim typie datetime

0
abrakadaber napisał(a):

https://www.google.pl/search?q=mysql+extract+time+from+datetime

Używam takiego zapytania
SELECT DATE_FORMAT(data, '%Y-%m-10') DATEONLY, DATE_FORMAT(data,'%H:%i:%s') TIMEONLY,id from tabela

to wszystkie konwertuje na datę 10 danego miesiąca i wyciąga wszystkie rekordy nie tylko te które były utworzone 10 danego miesiąca.

0

co ma były utworzone 10 danego miesiąca do o godz od 19:00 do 20:00? Wypadało by jeszcze rozumieć co się robi

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1