PHP/sql a duża liczba odwiedzających stronę.

0

Dzień dobry, mam pytanie. Pytam czysto teoretycznie, czy podstawowa wiedza na na temat SQL'a i PHP pozwoli napisać program z którego będzie korzystało 100-200 osób dziennie? Dajmy na to taki sklep internetowy, około 50 zamówień (Niektóre wykonywane jednocześnie), rejestracja itp.
Co rozumiem przez stwierdzenie podstawowa?
Stosowanie odpowiednich relacji, przez co generując jednego selecta, mogę wyciągnąć dane z tabeli do której prowadzi index.

0

tak, ale sklepy stawia sie na gotowych skryptach typu magento/presta

0
Mały Kot napisał(a):

100-200 osób dziennie?

to normalny ruch zwykłego sklepiku/strony, a czy będziesz potrafił, ciężko powiedzieć w czystym php nie polecam, albo gotowy cms, abo jak masz skilla framework

0

Chodzi oczywiście o framework - laravel, w czystym php bym się nie odważył :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1