Jak pobrać aktualną wartość węzła DOM w PHP

0

Cześć,

Pytanie jak w tytule. Próbuję dostać się do treści w jednym z elementów html, która z kolei jest zmieniana po zajściu pewnego eventu (AJAX GET request). Zawsze dostaję jednak to, co znajduje się w oryginalnym pliku html, skrypt zachowuje się jakby nie wiedział że element html został zaktualizowany.
Kod:

$dochtml = new DOMDocument();
$dochtml->loadHTMLFile('index.html');
$word = $dochtml->getElementById('word')->nodeValue;

Generalnie potrzebuję dostać się do treści pobranej w ww requście. Mógłbym po prostu wysłać zapytanie do bazy w phpie, jednak to odpoada, dlatego że rekordy są losowane, a więc treść musi być pobierana z tego pierwszego, wspomnianego na początku requesta.

Jak to rozwiązać Czy możliwe jest wgl pobieranie 'aktualnych' wartości z węzłów DOM w php?

0
mazurro napisał(a):

Próbuję dostać się do treści w jednym z elementów html, która z kolei jest zmieniana po zajściu pewnego eventu (AJAX GET request).

Gdzie w tym kawałku kodu który przytoczyłeś miałby się wykonać js?
Pehap nie będzie czekał aż js Ci się wykona. Jeśli chcesz pobrać (po stronie serwera) drzewo dom zmodyfikowana przez js to polecam http://phantomjs.org/

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1