[Zlecę] napisanie funkcji php mail()

0

Witam. Zlecę napisanie funkcji php mail() z następującymi opcjami:

Mamy plik x.html do którego wpisuję informację: imie, nazwisko, adres email (na który ma zostać wysłana wiadomość). Plik do wysyłania wiadomości x.php ma zawierać możliwość wpisania długiego kodu html i w niektórych miejscach wiadomości chciał bym umieścić pobrane dane z formularza x.html (proszę to zrobić na przykładnie: imie, nazwiko). Scrypt musi wysyłać wiadomość z polskimi znakami ! Po wysłaniu takiego formularza scrypt przenosi na stronę y.html.

Cena jaką proponuję za taki scrypt to 60 zł przelewem (do negocjacji ale wydaje mi się, że to dobra cena ponieważ scrypt nie jest jakiś skomplikowany:))

1

Skoro nie jest skomplikowany, to napisz go sam :) To, że coś nie jest skomplikowane dla osoby, która się na tym zna, nie oznacza, że będzie to tanie. Najpierw trzeba było wejść w posiadanie odpowiednich umiejętności, żeby dane zadanie było łatwe.

Spróbuj użyć PHPMailer. Wczoraj, Ci przecież napisałem dokładnie jak to zrobić, krok po kroku Funkcja php mail stały tekst html ze zmiennymi

Jeżeli nie umiesz sobie z tym poradadzić, to napisz na priv, to się dogadamy.

0

z drugiej strony wypełnienie gotowca snippeta php dla backendowca to jak wypełnienie dwóch divów dla fronta, sześć dych za 30 min. to nie jest dramat

0
 

Witam. Zlecę napisanie funkcji php mail() z następującymi opcjami:

Mamy plik x.html do którego wpisuję informację: imie, nazwisko, adres email (na który ma zostać wysłana wiadomość). Plik do wysyłania wiadomości x.php ma zawierać możliwość wpisania długiego kodu html i w niektórych miejscach wiadomości chciał bym umieścić pobrane dane z formularza x.html (proszę to zrobić na przykładnie: imie, nazwiko). Scrypt musi wysyłać wiadomość z polskimi znakami ! Po wysłaniu takiego formularza scrypt przenosi na stronę y.html.

Cena jaką proponuję za taki scrypt to 60 zł przelewem (do negocjacji ale wydaje mi się, że to dobra cena ponieważ scrypt nie jest jakiś skomplikowany:))

Czyli do pliku x.html ma się wpisywac informacja taka jak wysyłamy maila czy ma wysyłać to mailem czy tylko zapisywać do pliku x.html ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1