pobieranie danych ze strony

0

Witam, czy da radę pobrać dane ze strony? Wiem jak pobierać dane tylko chodzi mi o tą konkretną stronę bo tu akurat mój sposób nie działa.

0
Szymon21312 napisał(a):

Witam, czy da radę pobrać dane ze strony? Wiem jak pobierać dane tylko chodzi mi o tą konkretną stronę bo tu akurat mój sposób nie działa.

strona: http://www.flashscore.pl/

0

Jakie dane i jaki sposób nie działa?

0

require('simple_html_dom.php');
$html = file_get_html("http://www.flashscore.pl/");
echo $html;

wyświetla mi tylko część strony, a np jak dam youtuba to normalnie działa

0

Wyświetla tyle ile może. Spróbuj użyć CURLa do tego.

0
SekretarzGeneralnyONZ napisał(a):

Wyświetla tyle ile może. Spróbuj użyć CURLa do tego.

Przy curlu to samo, nie wyświetla np href. Czyli nie ma innego sposobu?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1