maskowanie linków

0

Witam. Kolega napisał mi mały sprypt do maskowania linków swoją domeną jednak coś jest nie tak jakiś błąd wyskakuje i nie można maskować linków niestety kolegi teraz nie ma i nie wiem kiedy będzie a ja jestem z programowania dupa wołowa i nie jestem w stanie dać sobie rady. Tutaj skrypt : http://przeklej.org/file/qEMsfX/index.php link do strony http://foteczkii.pl/ tam widać co to za bląd. Jak by dało rade zrobić taka by Od razu skracało więcej niż jeden link na raz t by było fajnie;p

0

to
CREATE TABLE IF NOT EXISTS linki(idint(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,urltext NOT NULL,clicks int(11) NOT NULL, PRIMARY KEY (id) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin2 AUTO_INCREMENT=1 ;

miałeś uruchomić jednorazowo na bazie danych
ogólnie skrypt napisany oldschoolowo i na dzień dobry ma sql injection - zmień kolege dostarczającego skrypty ;)

0

Nie mam innego kolegi do dostarczenia skryptu;p

0

to zapraszam tutaj: https://www.google.pl/search?q=tutorial%20php&rct=j albo tutaj: http://4programmers.net/Forum/Og%C5%82oszenia_drobne
W działach takich jak ten pytamy o konkretne rzeczy wykazując się własną inicjatywą. Odpowiedź dlaczego nie działa skrypt kolegi już dostałeś

0

A drogo wyjdzie mnie taki skrypt?

0

OK dzięki. Ja szukałem pod inną nazwą skryptu i to dlatego nic ciekawego nie mogłem znaleŹć

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1