[php] jak wywalic cookie?

Odpowiedz Nowy wątek
2002-10-13 21:14
Vroc
0

as in topic:)--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

Pozostało 580 znaków

2002-10-13 21:43
piechnat
0

trzeba ustawić czas trwałości ciacha na przeszły w stosunku do teraźniejszego--__
Pozdrawiam...
piechnat

Pozostało 580 znaków

2002-10-14 11:31
Vroc
0

moglbym prosic o kod?--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

Pozostało 580 znaków

2002-10-14 12:12
piechnat
0

Vroc napisał:
moglbym prosic o kod?

A manual to ty masz ?

Aby skasować ciasteczko, należy ustawić datę ważności na datę w przeszłości, co uruchomi w przeglądarce mechanizm kasowania ciasteczek. A teraz, jak usunąć ciasteczka z poprzedniego przykładu: Przyk³ad 2. Kasowanie ciasteczek

// ustaw datę ważności na godzinę wstecz
setcookie ("TestCookie", "", time() - 3600);
setcookie ("TestCookie", "", time() - 3600, "/~rasmus/", ".utoronto.ca", 1);

--__
Pozdrawiam...
piechnat

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0