Zmiana zawartości strony

0

Witam. Zaznaczę na początku iż szukałem ale nie umie nić sensownego znaleźć. Chciałbym wyświetlić zawartość strony w zależności od godziny. Jak wpisuję pełną godzinę powiedzmy 14 to jest ok, ale jak wpiszę 14:50 to już jest błąd "Parse error: syntax error, unexpected ':' in ". Da się to w ogóle zrobić ? Pozdrawiam i z góry dzięki.

0

widzę, że nie masz pojęcia o składni kodu, a zabierasz się za logikę kodu. no trudno.
pierwsza zasada jak potrzebujes pomocy: POKAŻ SWÓJ KOD. Wkażemy błędy i doradzimy. Czarować nie będziemy, choć wiem, co zrobiłeś

0
<?php 
       function jakazmiana () { 
       $timestamp = time()+(6*60*60);
       $datum = date("H:i",$timestamp); #zczytujemy godzine z serwera 
          if($datum <= 7:50) { 
          echo 'Zmiana 3'; #zmiana 3 od 22:50 do 6:50 
        } else if ($datum <= 22:50) { 
          echo 'Zmiana 2'; #zmiana 2 od 14:50 do 22:50  
        } else if ($datum <= 14:50) {    
          echo 'Zmiana 1'; #zmiana 2 od 6:50 do 14:50  
        }
       } 
?>
 
0

Już sobie poradziłem

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1