Witam serdecznie,
potrzebuję zrobić skrypt który będzie wyświetlał informację o błędzie w przedziałach czasowych.

Mam taki kod:

 
$data = date("Y-m-d");
$godzinateraz = date("G");
$terazmamy = "$data $godzinateraz:00:00";


$przedzial1 = "2011-10-12 15:00:00"; // data koniec
$przedzial2 = "2011-10-10 11:00:00"; // data początek

if (($terazmamy < $przedzial1) && ($terazmamy > $przedzial2)){ echo "sklep czynny"; } else echo "sklep nieczynny";

Zmienne $przedzial1 i $przedzial2 są generowane dynamicznie przez użytkownika w panelu admina i oznaczają godziny "nieczynne".
Skrypt ma wyświetlić na podstawie aktualnej datyi godziny informację czy sklep jest czynny, czy też nie w aktualnym momencie...

Macie może pomysł jak to zrobić?? :) Bo ten mój warunek się nie sprawdza w każdej sytuacji :(

Northwest