sortowanie plików

Odpowiedz Nowy wątek
2011-09-07 20:31
anonim
0

jak można do tego dorobić sortowanie plików ?

    while($plik = readdir($dir))
    {
        if(ereg(".jpg$|.jpeg$", strtolower($plik)))
        {
            $all++; 
            if ($all > $poczatek && $wyswietlonych < $ilosc)
            {
                $sciezka_mini = $lokalizacja.'/mini/'.$plik;
                $sciezka = "$lokalizacja/$plik";
                $wyswietlonych++;
                echo '<a href="'.$sciezka.'" rel="lyteshow"><img src="'.$sciezka_mini.'" border="1px" /></a>';
                echo '&nbsp;&nbsp;';
                if($wyswietlonych%$rzad == 0) 
                { 
                    echo '<br />'; 
                } 
            }
        }
    }

Pozostało 580 znaków

2011-09-08 13:39
1

Na przykład przed wypisaniem ich najpierw pobrać wszystkie do tablicy, tą tablicę posortować, a potem dopiero wypisać.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0