Odliczanie do daty, ale czas pobierany z serwera

Odpowiedz Nowy wątek
2011-08-21 22:10
pionner
0

Szukam "odliczacza", najlepiej w js, który będzie odliczał czas do jakiejś daty, na bieżąco aktualizował info na ekranie, ale czas będzie koniecznie pobierał z serwera. Z góry dzięki:)

Pozostało 580 znaków

2011-08-22 20:46
0

http://stackoverflow.com/ques[...]-by-php-contain-a-date-object


░█░█░█░█░█░█░█░█░█░█░█░

Pozostało 580 znaków

2011-08-23 22:27
pionner
0

dzięki, przyda się

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0