[HTML][CSS][PHP] Strona ładuje się tylko w części w IE

0

Witam

Niestety nie mogę podać link'a, gdyż stronę mam na lh.

Strona wyświetla się we wszystkich przeglądarkach, natomiast w IE widać tylko nagłówek, a potem jest tylko wieczne waiting i nic się nie pojawia.

Miał ktoś taki przypadek?
Co to może być?

Proszę o porady.

Pozdrawiam

0
Pytajnik__ napisał(a)

Niestety nie mogę podać link'a, gdyż stronę mam na lh.
A wkleić kodu się nie da? bo tak, to zero informacji, a więc zapewne zero odpowiedzi...

Przyczyną takiego zachowania może być np. problem z załadowaniem arkusza styli czy też pliku z javascriptem. Może się zdarzyć, że opera czy mozilla nie mogąc załadować javascriptu wyświetli jednak stronę, a ie będzie "czekał" z wyświetleniem i przez dłuższy czas próbując doprosić się o nieistniejący skrypt.

Przyczyn zresztą może być wiele, to co napisałem to jedna z wielu możliwości.

0

Dzięki już sobie poradziłem, problemem był taki fragment kodu:

<!--[if !IE]> -->
<?php //$banner = path_to_theme().'/baner.swf' ?>
<!--<object type="application/x-shockwave-flash"
  data="<?php echo $banner ?>" width="467" height="59">
<![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
  codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
  width="467" height="59">
  <param name="movie" value="<?php echo $banner ?>" />
<!--><!--dgx-->
<!--  <param name="loop" value="true" />
  <param name="menu" value="false" />

  <p>Brak zainstalowanej wtyczki Flash</p>
</object>-->
<!-- <![endif]-->

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1