PHP proxy obrazka z Facebook Graph API

0

Witam,
Piszę własnie skrypcik, który przekarze obrazek z facebook.com (poprzez Graph API) i nie wiem dlaczego poniższy kod nie przesyła w efekcie zdjęcia.

<?php
$url="http://graph.facebook.com/100000091150391/picture";
$fp=fopen($url,'rb');
$ok=false;
foreach($http_response_header as $v){
 if($ok){
  if(strcasecmp($v,'Connection: close')!=0)header($v);
 }else $ok=(strcasecmp($v,'HTTP/1.0 200 OK')==0);
}
//exit;
if($ok)fpassthru($fp);else header("HTTP/1.1 404 Not Found");
?>
0
<?php
$zdjecie =file_get_contents ("http://graph.facebook.com/100000091150391/picture");
if (is_bool($zdjecie) && $zdjecie == false){
    // treat error
} else {
    // handle good case
}
?>
0

Chodzi o to by przekazać obrazek w niezmienionej formie do przeglądarki, która wywołała skrypt.
I jedynie to nie działa - tzn po przekazaniu funkcją fpassthru otrzymuję jakieś dziwne dane, a nie obrazek. Nawet jak oleję nagłówki wysyłane przez facebook i wyślę tylko header('Content-type: image/jpeg').
A dodam jeszcze, że postawiłem to na razie na IIS (jakby miało znaczenie).

0
<?php
$zdjecie =file_get_contents ("http://graph.facebook.com/100000091150391/picture");
if (is_bool($zdjecie) && $zdjecie == false){
    // treat error
} else {
    foreach($http_response_header as $v)
    header($v.';');
}
?>

To juz nie wiem o co ci chodzi, jesli nie o to

0
bordeux napisał(a)

To juz nie wiem o co ci chodzi, [...]
Chodziło o to by nie przesyłać dalej wszystkich nagłówków a jedynie te niezbędne.
A okazało się, że najwięcej problemów sprawił IIS - jak postawiłem mój pierwszy skrypt na apache to śmiga:
user image

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1