PHP, HTML - Sciaganie pliku

0

elo, a wiec tak: chcialbym ze po wejsciu na moja strone wyswietla sie komunikat "Zeby ogladac ta strone musisz miec zainstalowanego Adobe Flash player" i bedzie button Instaluj, po kliknieci w niego bedzie pobieranie pliku (to tylko przyklad) z gory dzieki.

0

no i? ja też chciałbym kilka rzeczy.

temat nie ma praktycznie nic wspólnego z treścią wątku, a PHP czy "ściąganie pliku" nie ma nic do rzeczy.
Flash ma 98% penetrację rynku przeglądarek.
Google ma tysiące odpowiedzi na twoje niezadane pytanie.
Zobacz co to za parametry w tagu object/embed: pluginspage, codebase, alt.
Jeśli chcesz konkretnie button, musisz napisać to w js, zobacz jak to zostało zrobione w AC_OETags.js (jest to skrypt do osadzania flasha dostarczany przez Adobe).

0

dobra skoncz gosciu, prosze o pomoc a nie o smetne gadanie.

0

przecież napisałem, jak możesz to zrobić, i to na dwa sposoby. przeczytałeś mojego posta, czy też zmęczyłeś się już po pierwszej linijce? a może nie rozumiesz odpowiedzi?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1