[PHP+HTML+SQL]Problem z generowaniem tabelki

0

Robię sobie Admin CP i mam problem z wyświetlaniem listy news a dokładnie dysponuje takim kodem

echo'<table width="65%" border="1" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
<tr>
<td width="65%">Tytuł:</td>
<td width="25%" >Dodano:</td>
<td width="10%>Akcja:</td>
</tr>';

$read_news = mysql_query("SELECT * FROM news") or die("Błąd! Nie można wykonać."); 
while($r = mysql_fetch_array($read_news)) {
$id=$r['id'];
$title=$r['title'];
$text=$r['text'];
$data=$r['data'];
$autor=$r['autor'];
$title = stripslashes($title);
$text = stripslashes($text);
 
echo'
<tr>
<td>'.$title.'</td>
<td>'.$data.'</td>
<td><img src="admin/img/del.png"></a></td>
</tr>
';

}
echo'</table>';

Wszystko jest pięknie wyświetla się wszystko do pÓÓÓÓki z znaki "X E V" nie zmienię na np. link czy obrazek

bo tabela wyglądać ma tak

|-----------------------------------------------------------------|
|Tytuł |Data dodania |Akcja |
|-----------------------------------------------------------------|
|tytuł 1 newsa| 12.12.1999 |X E V |
|-----------------------------------------------------------------|
|tytuł 2 newsa| 13.12.1999 |X E V |
|-----------------------------------------------------------------|
|tytuł 3 newsa| 14.12.1999 |X E V |
|-----------------------------------------------------------------|
i tak dalej

a jak podstawie za X na del.png to tabela wygląda tak

|--------------------------------------------- -|
|Tytuł |Data dodania | (tu tabela obejmuje ale w ogóle nie ma okienka i napisu akcja)
|-----------------------------------------------------------------|
|tytuł 2 newsa| 13.12.1999 |X E V |
|-----------------------------------------------------------------|
|tytuł 3 newsa| 14.12.1999 |X E V |
|-----------------------------------------------------------------|

Zupełnie nie wiem czemu tak jest

0
proqix napisał(a)
(...)
<td><img src="admin/img/del.png"></a></td>
</tr>
';

}
echo'</table>';

Do czego to

</a>

się odnosi?

Pzdr.

0

źle skopiowałem to
powinno być tak
del.png
dal przykładu Kasowania
dla opcji edit i view (X - kasowanie, E - to edycje i V - to pokazanie całości newsa)m zapomniałem dodać, to </a> nie wywiera wpływu na funkcjonowanie kodu...

0

Daj kod jaki generuje ten skrypt.

0

O żal znalazłem w 5 linijce po znaku procentu nie ma znaku "

Akcja: i to przez to no ale wiecie jak to jest ja się w notatniku pisze stronkę. Ale naszedł kolejny problem jak mam zapisać coś do pliku z pola textowego: ```php <form> <input type="button" value="Zapisz" onclick="save();"> <input type="button" value="Zamknij" onclick="window.close()"> </form> echo'<textarea name="text" value="textage" style="{width:800; height: 400;}"> '.$text.' </textarea>'; <script language="JavaScript"> function save(){ TUTAJ PROCEDURA ZAPISYWANIA alert("Zapisano do pliku \"'.$dir.'\""); }; </script>';

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1