[php] obrazek sie nie odświeża

0

Na stronie mam gifa generowanego na podstawie zawartości bazy. Zawartość bazy się zmienia dość często, a obrazek na to nie reaguje, klikam na odśwież, duszę F5 a ten nic :) Pomaga dopiero zamknięcie i ponowne otwarcie zaklatki ze stroną i jej odświeżenie [???]

Znacie na to jakiś sposób?

Chciąłbym do tego dorobić także automatyczne odświżanie co 15 sekund.

0

Luknij na przyklad tutaj
http://4programmers.net/Forum/393366

Pare takich postow jeszcze bylo

0

Dzięki za szybką odpowiedź, teraz działa!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0