[php]jak sprawdzic czy wlaczone js

0

Hejta za burtą panocki mam jeno pytanie
Jak sprawdzić za pomocą php czy javaSKRYPT jest włączone w przegladarace. Chodzi o to ze jak mi sie laduje strona i on wykryje e javaskryptoteki nie ma to zeby mi zrobil tak ze ten ze wtedy zrobie

header("location: strona_bez_js.php");

!
? [browar] [soczek]

0

Nie da sie - php konczy dzialanie po wygenerowanu strony. Wtedy wchodzi do gry przegladarka i uzywa js lub nie.

Mozesz generowac strone bez js i przy pomocy js przechodzic na strone z js - jezeli javascript jest wlaczony to nastapi przekierowanie (no bo js dziala), jak nie to zostanie strona nieuzywajaca js.

0
johny_bravo napisał(a)

Nie da sie - php konczy dzialanie po wygenerowanu strony. Wtedy wchodzi do gry przegladarka i uzywa js lub nie.

Mozesz generowac strone bez js i przy pomocy js przechodzic na strone z js - jezeli javascript jest wlaczony to nastapi przekierowanie (no bo js dziala), jak nie to zostanie strona nieuzywajaca js.
a jak zmienic strone zeby sie sama wlaczyla na inna gdy nie bedize chodzic tak jak header location w js?dd

0
<script type='text/javascript'>
window.location='http://adres.pl';
</script>

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1