[php] Wrzucanie plików na serwer z safe mode

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-13 15:13
0

Cześć, jest taka sytuacja. Zrobiłem sobie panel administracyjny, żeby łatwo i szybko wprowadzać zmiany na stronie. Jednak okazuje się, że jest pewien problem.
Serwer działa w trybie safe mode i jest kłopot z wrzucaniem plików.
O ile plik jest bardzo mały(np. 5, 10 kb) to jest ok. Natomiast przy już większych plikach(od zdaje się 30 kb) - już nie są one umieszczane na serwerze, ale żaden błąd nie wyskakuje.

Pisałem do obsługi technicznej, gdzie oczywiście pocałowano mnie w tyłek(sprawa została przekazana dalej). Po miesiącu napisałem jeszcze raz. Dowiedziałem się tego samego, że sprawa zostałą przekazana do admina :|

Więc albo Wy mi pomożecie - jak wrzucić plik(do kilku mega) na serwer z safe mode, albo pomoże mi sklep z materiałami wybuchowymi ;)

Pozostało 580 znaków

2006-12-13 16:21
Ponury
0

daj kod bo może nie wprowadziłes MAXFILESIZE ....

Pozostało 580 znaków

2006-12-14 10:13
0

kilka dni temu mialem ten sam problem ale rozwiazalem go troche inaczej napsialem do admina z prosba o wylaczenie Safe Mode... Pomoglo :P

Pozostało 580 znaków

2006-12-14 12:19
0
Ponury napisał(a)

daj kod bo może nie wprowadziłes MAXFILESIZE ....

No nie dałem tego. Ale z tym też nie działało.

Nediam - wyłączenie safe mode nie przejdzie niestety.

Pozostało 580 znaków

2006-12-14 14:56
Ponury
0

Te Juhas a może Ty po prostu zadzwoń do swojego kolegi ze studiów :-) On jako najinteligentniejsza istota na planecie na pewno Ci pomoże... :-)
Sprawdź tak na marignesie na jakiej wielkości pliku Ci się wykłada

Pozostało 580 znaków

2006-12-15 12:07
0
Ponury napisał(a)

Te Juhas a może Ty po prostu zadzwoń do swojego kolegi ze studiów :-) On jako najinteligentniejsza istota na planecie na pewno Ci pomoże... :-)

No dobra, skoro chcesz, żebym zawaracał Ci dupę ;)
BTW, z mikroelektroniki masz 4 ;)

Sprawdź tak na marignesie na jakiej wielkości pliku Ci się wykłada

Kilka kilo wysyła. Ale już np. od 30 KB nie idą.

Pozostało 580 znaków

2006-12-15 14:44
nav
0

Sprawdz jaki błąd się pojawił ($_FILES['plik']['error']). Na php.net jest opis każdego numerka.


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0