Emulator PHP

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-07 18:41

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Jaki edytor PHP z emulatorem polecicie?

Pozostało 580 znaków

2006-12-07 19:46
Moderator

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

Lokalizacja: Londyn

0

Jest wiele, np. Zend Studio, Core Editor, EdHTML, HateML...


homepage
<font size="1">Jeśli starasz się, by Twój system był idiotoodporny, zawsze znajdzie się idiota, który jest bardziej pomysłowy od Ciebie.</span>

Pozostało 580 znaków

2006-12-08 17:13

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 11 miesięcy temu

0

a czy to trzeba emulowac? ;)


Pozostało 580 znaków

2006-12-11 10:09

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Chodzi mi o to żebym nie musiał wrzucać skryptu za każdym razem na serwer tylko klikam sobie przycisk i od razu widzę efekt swojej pracy.

Pozostało 580 znaków

2006-12-11 11:49

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

No to zainstaluj Apache'a (czy tam Krasnala, w skład którego wchodzi wspomniany Apache), ustaw ścieżkę na tą, w której edytujesz pliki i po zapisaniu od razu w przeglądarce będziesz miał podgląd na żywo.


Pozostało 580 znaków

2006-12-20 23:02

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Bardzo twórcze i ambitne, ale Pociechowi chodziło raczej o to, żeby nie włączać przeglądarki, tylko mieć podgląd pliku podczas edycji (takie dodatkowe okienko)


Stopki brak.

Pozostało 580 znaków

2006-12-20 23:52

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0
voldenet napisał(a)

Bardzo twórcze i ambitne, ale Pociechowi chodziło raczej o to, żeby nie włączać przeglądarki, tylko mieć podgląd pliku podczas edycji (takie dodatkowe okienko)

takie okienko to i tak kontrolka przeglądarki a można w niej zazwyczaj włączać stronę normalną
bo taka emulacja to raczej ograniczona jest bardzo


Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego<span style="color: white">

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0