[To forum] raportowanie postów

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-08 14:14
0

Jakie przesłanki stoją za opcją raportowania postów? Czy chodzi o to, żeby wspierać moderatorów, jeśli wpadne na nowy post wymagający większej uwagi moderatora (najczęściej taki do wywalenia) ?
No bo z tego co widzę moderatorzy radzą sobie świetnie i ich nadzór raczej nie jest dziurawy...

A czasami jak widzę taki post do wywalenia to sobie myślę: raportować, czy nie raportować? Jak nie zaraportuję to pewnie i tak w końcu ktoś odpowiedni go obejrzy i się nim zajmie. Ale jest jednak to 'w końcu'- czyli może lepiej raportować i wtedy moderator zaraz po wejsciu na stronę widzi, że coś jest do skontrolowania.
Jak zaraportuję- to będę miał świadomość własnego wkładu w utrzymaniu porządku na forum. Ale z drugiej strony nie chciałbym być nadgorliwy- przecież jak wspomniałem moderatorzy sobie radzą...

//Kurcze, zanim nie zabrałem się do pisania tego postu nie zdawałem sobie sprawy, że to dla mnie tak wielki dylemat [glowa]

Pozostało 580 znaków

2006-08-08 14:25
nav
0

Coyote z założenia nie miał być systemem tylko dla 4p, stąd różne dodatkowe opcje. To, że nasi moderatorzy sobie radzą, nie znaczy, że gdzieś indziej będzie podobnie.

Inna sprawa, że kojot staje się coraz bardziej dostosowany tylko dla 4p :P


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-08-08 14:30
0

tak, ale odowiedzi dalej nie ma ;-) a musze przyznac, ze zainteresowanych jest juz conajmniej 2 ;-D


Pozostało 580 znaków

2006-08-08 14:53
0

raport...
widzisz ze jakis post / wątek łamie zasady forum, netykiete, itp itd...wysylasz raport..bo widzisz, ze moderator tego chyba nie zauwazyl...

modek to zwykly czlowieczek, pracuje, uczy sie, ma kobiete, chlopaka, psa, nie ma za to czasu by 24/7 sleczec i skanowac KAZDY post....
po to sa raporty...

BTW: zauwazylem ze na 4p, mimo takiego ruchu raporty sa rzecza marginalna (chyba poziom (wysrubowany) juz sie wykrystalizowal :P

Wiec, jezeli zobaczysz post / watek, ktory w jakis sposob wg. Ciebie nie pasuje zloz raport....


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2006-08-12 08:40
0

Problemem jest tylko ten system raportow.. bo to najmniej dorobiona czesc kojota - w obecnym stanie praktycznie bezsensowny.


Pozostało 580 znaków

2006-08-12 12:22
0

True, w ogole to zeby spojrzec w raporty to trzeba jakis znalezc w poscie, nie mam pojecia jaki ani gdzie jest link do wszystkich zeby zobaczyc czy jakies nowa sa, straszna lipa.

Pozostało 580 znaków

2006-08-12 12:34
0

LOL, czyli można sobie darować wysyłanie raportów :)


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-08-14 04:54
0

Faszczu.. link to nie problem, ale jesli nie podasz w URL id aktywnego raportu, to zamiast listy wszystkich dostaniesz blad ;) r0x

PS
oooo... co sie stalo z szybka odpowiedzia? r0x <browar>
[jednak nadal nie dziala przewijanie spacja, kursorami, pageUp/Dn po edycji :/]


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0