Ankieta.

0

Chcialbym sie dowiedziec jakie macie doswiatczenia w programowaniu baz danych w delphi. Napisane programy, osiagniecia itp. itd. --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

nie mam w tym doswiadczenia, ale moze niedlugo sie tym zajme :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Ja tez sie tym nie zajmuje ...
--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

Ja kiedyś zrobiłem coś prostego.
tzn. w TP zapisującą do plików i w Delphi na komponętach

POZdroWieNIa--POzdrOWieNIa

0

O jakiej bazie danych mowisz ??? Takiej opartej na rekordach i plikach czy na zapisywaniu wartosci w rejestrze wINDOWS'A ? :) :) :) :) czy o bazie danych z wykorzystaniem sluzacych do tego komponentow (czyli nie wiem jakich) :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Romantiko napisał:
O jakiej bazie danych mowisz ??? Takiej opartej na rekordach i plikach (..)
Tak mozna powiedziec na plikach i rekordach , nie widzialem jeszcze bazy danych opartej na rejestre windows. Chodzi mi o bazy np. Paradox , SQL itd ..--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

maginott napisał:
Chodzi mi o bazy np. Paradox , SQL itd ..

Ahhhhhhha, juz rozumiem, nie mialem z takimi bazami stycznosci :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

No to lipa, myslalem ze wiecej ludzi sie tym fachci. Ale wsumie ciekawe ze w odpowiedziach mam 100% na nie a w ankiecie 4:5. :-) --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Nie, nie tworze programów bazodanowych, wole pliki typowane :-) ----- -- -
Delphi 5

Pozdrawiam

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0