Co to ???

0

Mam cos takiego co nazywa sie Microsoft Visual Studio 6.0 Do czego to sluzy ? :)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Jest to pakiet zawierajacy srodowiska programistyczne: Visual C++, Visual Basic, FoxPro.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

A czy tak jak w Delphi opiera sie to na komponentach (Visual C++) ??

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Ja tam wiem ze MVS 6.0 moze skompilowac kod zrodlowy Quake I :)--sys:> logout....

0

Romantiko napisał:
A czy tak jak w Delphi opiera sie to na komponentach (Visual C++) ??

Tak.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

choć jest też MFC :O --You may say I am dreamer...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0