WYLOGUJ

2003-05-06 15:58

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Sorrry. Ale nie mogę się wylogować. Klikam na wyloguj i nic. Pojawia się strona główna a ja dalej jestem zalogowany.


"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion

Pozostało 580 znaków

2003-05-06 16:00

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

skasuj sobie pliki cookie .


Pozostało 580 znaków

2003-05-06 18:04

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

A ja mam odwrotnie nie moge sie zalogować (przynajmniej nie wszedzie). Jak siedze sobie na dialerku w domciu to moge , ale na jakims SDi czy czymś podobnym nie moge. Znaczy pokazuje sie ze jestem zalogowany , ale w rzeczywistości nie jestem(moge to sprawdzic poprzez próbe napisania nowego tematu)
[cya]


Pozostało 580 znaków

2003-05-06 23:24

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Stopień prywatności w ust. ie jest zbyt zawyżony, zmniejsz go o 1.


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-05-07 08:23

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Właściwie to ja mam taki pomysł, który mi chodzi po głowie, ale bałem się wspomnieć... Otóż dobrze by było, gdyby po wyłączeniu strony samo się wylogowywało, jeśli to się da zrobić. Wiecie jak to jest - siedzę na uczelni, nagle przychodzi wykładowca i zgania mnie z kompa, że nie ma czasu się wylogować nawet. A potem jakiś leszcz może sobie siedzeć na moim koncie i robić różne zdiwne rzeczy...


Słowa kierownika : To, jak wy zdążycie to napisać, to ja mam w szeroko rozumianej du*ie.
http://project1.pl

Pozostało 580 znaków

2003-05-07 08:35
Moderator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 59 minut temu

0

Właściwie to ja mam taki pomysł, który mi chodzi po głowie, ale bałem się wspomnieć... Otóż dobrze by było, gdyby po wyłączeniu strony samo się wylogowywało

Dla jednego to byłoby dobre, ale dla innych złe: dzięki temu, że mnie nie wylogowywuje po zamknięciu moge sobie co rano wlaczyc od razu strone domowa 4programmers.net/Forum i mam natychmiast świeże posty

Pozostało 580 znaków

2003-05-07 15:15

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Otóż dobrze by było, gdyby po wyłączeniu strony samo się wylogowywało, jeśli to się da zrobić.

No co ty chłopie takie coś jest łatwiej zrobić, ale tacy ludzie jak ty są raczej mniejszością, najwyżej można zrobić link zaloguj mnie zawsze (a moze już jest? no nie wiem dawno się nie logowałem ręcznie).


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

Pik
2003-05-08 10:34
Pik

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

TO jest wygodne nie trzeba się logować, nigdy tego nie lubiłem!

Berl zrób sobie skrót do linka 'Wyloguj' i w razie czego szybko na to kliknij, wyloguje cię!

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0