Wasz sprzęt

2003-04-03 09:31

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 17 lat temu

0

Bardzo mnie interesuje na jakim sprzęcie programujecie.
Chodzi mi głównie o:

  • procesor
  • pamięć
  • karta graficzna (chociaż do programowania nie jest potrzeban mocna karta)

mój sprzęt (na pewno jeden ze słabszych) to:

  • procesor Intel Celeron 400Mhz;
  • pamięć: 128MB RAM;
  • karta: nVidia Riva TNT 2 M64.

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 10:29

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Sprzęt Główny :
Athlon [email protected]+
392 MB SDRAM
monitor 1 na nVidia Riva TNT2 32 MB
monitor 2 na S3 Trio 32 1 MB //dwa monitory w delphi się przydają, bo tyle tych okienek... ach
(system XP-Prof, Delphi 7)

Sprzęt pomocniczy :
Pentium [email protected] MMX
16 RAM SIMM
S3 Trio 32 1 MB
(system Linux Slackware, Free Pascal Compilier)

Co do dobrej grafiki to niezgadzam się że nie jest potrzebna, ja programuję głównie grafikę (efekty, animacje) i dobra karta często się przydaje.


Pozostało 580 znaków

2003-04-03 11:12

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Procek: Intel Pentium 4 HT 2.6 GHz
Pamieć: 512 DDR
Grafika: GF 2 32MB

Z takim procem i iloscia pamieci taka slaba karta?

Ja mam:
Athlon XP 1500+
256MB DDR
GeForce 2Ti 64MB

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 11:51

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

Witam!

Player15 nie martw sie:

Procek: Celeron 400A
Pamiec: 192 RAM (128+64)
Grafika: ATI MACH64 2MB
Plyta: Matsonic Ms7192s

Wstyd, ale wszystko chodzi plynnie (XP Pro i oczywiscie Delphi :-), ale C++ Builder zwalnia). Planuje zmiane na Athlona XP 2100+ (M/B oczywiscie tez ;-)).

Pozdrawiam!


Debian Sarge, GNOME 2.6, Kadu 0.4cvs, Opera 7.54

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 11:53

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

ja mam 2xPIII 1,2GHz
1Gb RAM niestety DIMM
GF4 Ti 4200


<font color="#FF0000"> Jestem po tej i po tamtej stronie... </span> albo na tej

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 13:27

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

Ja mam:

AMD Duron 1000
384 MB RAM niestety DIMM
GF4MX 440 128MB

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 13:57

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

Procesor: Intel Celeron 500 Mhz
RAM: DIMM 133 128 Mb + 64 Mb
Płyta główna: Soltek SL-65FV+
Grafika: Riva TNT2 M64 32 Mb
Muzyka: Sound Blaster Live player 1024
Modem: Zoltrix Sagita
CDROM: Teac 24x
FDD: Teac
HDD: Segate Barracuda ATA III 20 Gb 7200 obr/min
Drukarka: HP DeskJet 840C
Skaner: Plustek OpticPro U12B
Monitor: CTX 15 Cali
OS: WinXP Pro + SP1

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 14:34

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

Lokalizacja: UE

0

Athlon 1000 na Solteku KAV75 (niedlugo przesiadka na ClawHammera)
256 SDRAMu (Na Delphi,mp3 i muzyczke styka)
40GB seagate (niedlugo "deczko" wiecej)
NVidia GeForce 64 Megagipsy (Wyswietla na Sony Trinitron)
Dzwiek :-) (jak sie chwalic to sie chwalic) - SB Desktop Theatre 2500

Celeron 600 na jakims ASUSie
128 RAMu
20 GB ftpa
4 MB grafiki
(ten sluzy mi tylko jako serwer oraz do sciagania z netu)

OS: XP, RH (Vogel mnie natchnal) i OpenBSD


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 14:38

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 17 lat temu

0

Witam!

Player15 nie martw sie:

Procek: Celeron 400A
Pamiec: 192 RAM (128+64)
Grafika: ATI MACH64 2MB
Plyta: Matsonic Ms7192s

Wstyd, ale wszystko chodzi plynnie (XP Pro i oczywiscie Delphi :-), ale C++ Builder zwalnia). Planuje zmiane na Athlona XP 2100+ (M/B oczywiscie tez ;-)).

Pozdrawiam!

Co???
Windows XP Professional płynnie chodzi??
Eeee... niemożliwe... :d

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 14:46

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

Lokalizacja: UE

0

Witam!

Player15 nie martw sie:

Procek: Celeron 400A
Pamiec: 192 RAM (128+64)
Grafika: ATI MACH64 2MB
Plyta: Matsonic Ms7192s

Wstyd, ale wszystko chodzi plynnie (XP Pro i oczywiscie Delphi :-), ale C++ Builder zwalnia). Planuje zmiane na Athlona XP 2100+ (M/B oczywiscie tez ;-)).

Pozdrawiam!

Co???
Windows XP Professional płynnie chodzi??
Eeee... niemożliwe... :d

Mozliwe (patrz ile RAMu)
na 128 RAMu tez polata oczywiscie pewnie bez bajerow wlaczonych


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2003-04-03 16:10

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

to i ja sie dorzuce:

procek: 1,3G wykrecony na 1,5G
ram: 384 DDR
dyski: 15G i 40G
grafa: GeForce 2 Ultra
muza: SoundBlaster Audigy

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0