Długie uruchamianie delphi

Odpowiedz Nowy wątek
2003-03-17 15:25
0

czy da sie coś zrobić żeby skrucić długość wczytywania delphi ? bo mnie sie to wczytuje ze ok 2 minuty ;-( a w tym czasie nie słychać żeby dysk pracował


MA

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 15:34
0

Albo masz za słabego kompa, ale musisz w nim posprzątać (tzn. w systemie :)) - norton sys. works.

Możliwe też, że przydał by się reinstal delphi, bo masz zapchane foldery delphi różnymi komponentami, z których nie korzystasz.


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:00
0

a Ciebie jak długo sie uruchamia delphi ??? mnie sie zawsze tak długo włącza, nawet tusz po zainstalowaniu windowsa po sformatowaniu dysku. aha mam procesor duron 650 hz


MA

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:03
0

Mój wynik - 11sek. :) Więc, nie wiem co może być tego przyczyną. Ja mam athlonka 1ghz :)

Wszystko to tak chodzi na hmm ponad miesiecznym systemem :)


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:08
0

no to ja tesh zmierzyłem i wyszło mi 40 sekund !! aha mam delphi 7 enterprise


MA

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:20
0

no to ja tesh zmierzyłem i wyszło mi 40 sekund !! aha mam delphi 7 enterprise

Nie martw się... U mnie się dłuuuugo uruchamia. Zdążę się wysikać, a nawet kupę zrobić. A mam Pentium II 300 MHz ;)

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:32
0

u mnie po zainstalowaniu wersji Enterprise czas ładowania znacznie się wydłużył. i to jest przyczyna - enterprise

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 16:45
0

Ja mam enterprise ale 6 :]


pozdrawiam, Sebek

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 19:28
0

u mnie 6 per pociskal jak glupi a 7 ... to szkoda mowic ;) wg mnie jest tam za duzo bajer000f ... po ch[cenzura ;)] komu kolorowe menu ?


..::.[ b3 ].::..

Pozostało 580 znaków

2003-03-17 20:06
0

Ja dysku nie formatowałem od 2,5 roku 8-0 , a wszystko ładnie śmiga. (mam durona 1Ghz [precz z intelem!!] i 256MB DDR). Może tylko uruchamianie jest powolne, bo po drodze musi się załadować GRUB Loader.


Pozostało 580 znaków

2003-03-17 20:28
0

Mi tam na Pentium III 800 ładuje sie w 10 s. Sprawdż może se innego delphi czy też tak na twym sprzęcie sie muli(może delphi masz walnięte) :-8

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0