Co o tym sądzicie?

Odpowiedz Nowy wątek
2002-06-27 23:30
Zenek
0

Oto dwa adresy do moich ostatnich programów:

http://strony.wp.pl/wp/mkelar/mqs_playa.zip
http://strony.wp.pl/wp/mkelar/soldier_of_fortune2.zip

Ten pierwszy to odtwarzacz multimedialny a drugi to gra, w której strzela się do papaków (w pozytywnym tego słowa znaczeniu:)) z mojej klasy :D

--
You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

2002-06-27 23:31
Zenek
0

Oczywiście czekam na komentarze:)--You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

2002-06-27 23:39
_LKS_
0

Zenek pozwolilem se zalinkowac twoje linki :)
i przenioslem watek do Off-topic bo tutaj bardziej on pasuje ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 11:25
Zenek
0

mały update:

http://strony.wp.pl/wp/mqsoft/mqs_playa.zip - nowsza wersja...

BTW: LKS, jeżeli zlinkowałeś:) linki:) to co sądzisz o Playerze? Soldiera pal licho...:)

--
You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 13:12
_LKS_
0

player jak player :)
nie ma sie do zego przyczepic, dla mnie jest ok
a najbardziej spodobaly mi sie te ladne Hinty :)
THTMLHint

ps. zabezpieczyl bys go jakos przed upx -d :P---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 13:13
Sheitar
0
  1. deinstalator.exe - brak pliku vcl40.bpl
  2. instalator.exe - co on takiego instaluje?
  3. listcreator
    a) mimo ze multiselect w opendialogu masz wlaczony to jak wybiore np. 5 utworow to do listy wczytuje mi tylko ten pierwszy
    b) wcisniecie klawisza U prz zaznaczonym pierwszym elemencie daje blad
  4. mediap.exe
    a) po uruchomieniu wyskakuje komunikat ze po nacisnieciu [OK] zgadzam sie na .... ale gdzie ten OK jest? ja tam widze tylko TAK i NIE
    b) Plik-&gtPracuj w trybie Online - o co w tym chodzi, nie da sie tego przelaczyc

No i na koniec wyglada troche na przeladowny funkcjami te ulubione itp. Ale spoko jest najwazniejsze ze gra :)--sys:&gt logout....

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 20:50
Zenek
0

Sheitar napisał:

  1. deinstalator.exe - brak pliku vcl40.bpl
    Już wszystko gra, głupi błąd {wstyd}

&gt2. instalator.exe - co on takiego instaluje?
Agenta w pasku zadań Windows. Pojawi się przy ponownym uruchomieniu kompa

&gt3. listcreator
&gt a) mimo ze multiselect w opendialogu masz wlaczony to jak wybiore np. 5 utworow to do listy wczytuje mi tylko ten pierwszy
Usunąłem multiselect. BTW, wiesz może jak to z robić z użyciem multi select?

&gt b) wcisniecie klawisza U prz zaznaczonym pierwszym elemencie daje blad
Już jest OK :)
&gt4. mediap.exe
&gt a) po uruchomieniu wyskakuje komunikat ze po nacisnieciu [OK] zgadzam sie na .... ale gdzie ten OK jest? ja tam widze tylko TAK i NIE
Też jest OK (tzn. TAK!) :)
&gt b) Plik-&gtPracuj w trybie Online - o co w tym chodzi, nie da sie tego przelaczyc
W jakim systemie pracujesz? Bo w WinXP nie działa... a tak w ogóle to służy do przechodzenia ze stanu off do on-line.

&gtNo i na koniec wyglada troche na przeladowny funkcjami te ulubione itp. Ale spoko jest najwazniejsze ze gra :)

Mi się wydaje, że lepiej jak ma jakieś funkcie niż by ich nie miał :P --You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 21:17
Sheitar
0

Zenek napisał:
BTW, wiesz może jak to z robić z użyciem multi select?

Bardzo prosto ;) . W Delphi bedzie tak:

var n: Integer;
....
for n:=0 to OpenDialog1.Files.Count-1 do
begin
DodajDoListy(OpenDialog1.Files.Strings[n]);
end;

&gtW jakim systemie pracujesz? Bo w WinXP nie działa...

Hehe no wiesz w WinXP :P
--sys:&gt logout....

Pozostało 580 znaków

2002-06-28 22:23
Zenek
0

Dzięki Sheitar, już poprawiłem. Najnowsza wersja do ściągnięcia. Adres ten sam;)--You may say I am dreamer...

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0