Polska : USA

0

3 (prawie 4) do 1... Uff... Ulga... :-) Szkoda mi Engela, bo będą teraz biedaka atakować, że nie wystawił tych graczy na mecz z Portugalią :-)--Pozdrawiam {hello}

0

http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/jongler.swf pokapkujcie sobie :-) Mi się udało spokojnie uzyskać 324 pkt, potem mi normalnie ręka zdrętwiała :-)--Pozdrawiam {hello}

0

Kurde gdyby z Koreą był remis chociaz...--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

ProgMan napisal:
&gtMi się udało spokojnie uzyskać 324 pkt, potem mi normalnie ręka zdrętwiała

Niezly jestes moj rekord jak na razie to... 12 :[[ :[[ ;( ;( ;( :[[ --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

RFL napisał:
ProgMan napisal:
&gt&gtMi się udało spokojnie uzyskać 324 pkt, potem mi normalnie ręka zdrętwiała
&gt
&gtNiezly jestes moj rekord jak na razie to... 12 :[[ :[[ ;( ;( ;( :[[

Jest na to sposob sproboj na kompie co ma ze 200Mhz [taki gruchocik starszy] i ustaw High Quality, wszystko bedzie tak powoli ze bez trudu uda Ci sie klikac w ta pilke :)--sys:> logout....

0

Ja mam 166Mhz i nie muszę nic ustawiać :D (ale Delphi i tak mi śmiga, po pięciominutowym załadowaniu :))--Pozdrawiam {hello}

0

Ja mam 300 Mhz i lata zdecydowanie za szybko...--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

Hehe, moj rekord to 4 {glowa} . Ale 850 MHz...--Pawel

Delphi6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0