Ocena zadania rekrutacyjnego

0

Cześć, chciałbym abyście ocenili wykonanie mojego zadania rekrutacyjnego na praktyki oraz powiedzieli czy ocena pracodawcy jest obiektywna. Spędziłem nad tym ponad 20 godzin, dlatego chciałbym się upewnić czy zostałem sprawiedliwie oceniony.

W załączniku znajduje się plik z zadaniami oraz wymaganiami.

Rozwiązanie zadań znajduje się na moim koncie na githubie pod nazwami "Zadanie1" oraz "Zadanie2-3": github.com/tommcode
Najbardziej zależy mi na ocenie Zadania2-3.

Poniżej lista błędów jakie znalazły się w pracy według pracodawcy:

Zadanie 1. Nieprawidłowo wykonany widok przy szerokości poniżej 600px.

Zadanie 1. Nieprawidłowo wykonany widok przy szerokości od 600px do 900px.

Zadanie 2. Nie udało się znaleźć odpowiednich elementów dla otwierania modalu lub modal się nie otwiera.

Zadanie 2. Element z klasą "button" wewnątrz modalu nie zamkną go.

Zadanie 2. Nie udało się znaleźć linka do strony "3.html" (<a href="...">).

Zadanie 3. Rozwiązanie powinno zawierać:

  1. formularz (tag <form>) który zawiera:

1.1) pole do wpisania (<input type="text"> (lub type="search"))

1.2) input lub button type="submit"

  1. tablice

Zadanie 3. Nie udało się posortować tabeli sposobem opisanym w zadaniu.

Bardzo dziękuje za pomoc oraz poświęcony czas!
Pozdrawiam!

1

U mnie działa

0

Dzięki za sprawdzenie! Czy sprawdzał ktoś jeszcze? Bardzo proszę o odpowiedzi

2

Rekruter napisał

wewnątrz modalu nie zamkną go.

"zamkną"?

Spadaj z tej firmy jak najdalej.

0

Layout w zadaniu 1 u mnie też działa.

0

Robiłem to samo zadanie. Zastrzeżenia co do 2-3 są chybione natomiast mimo to konstrukcja tego modal jest zaskakująca, masz element modal i element overlay jeden nad drugim. Ja na tym etapie usciślałem z Kamilem co rozumieja przez modal i wynikało z tego, że powinien zajmowac cały ekran. U Ciebie nie zajmuje. Natomiast overlay którego wypchnałeś z-indexem do góry choć formalnie jest na tym samym poziomie co modal. Poza tym w zadaniu było o tym, że jeden i drugi guzik mają byc tej samej klasy. Ja zinterpretowałem to dosłownie i faktycznie na obu mam tę samą klasę a ty na jednym masz button button_open a na dugim button button_close.Tak że tak to sobie jest, co nie zmienia faktu, że czepnęli się do tego co działa. Natomiast co do pierwszego to chyba widzisz te kwestie w wyglądzie prawda?
Mnie uwalili na tym ,że mam nadmiarowy CSS i JS, jak chcesz rzucić okiem na moją wersję:
https://github.com/Kiszuriwalilibori/Daft2019R

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1