Code review - 2 projekty

0

Witajcie

Mam 2 projekty do sprawdzenia. Prośba o code review. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie.

https://github.com/TwMax/spring-boot-crud
i
https://github.com/TwMax/spring-boot-top-headlines

pozdrawiam
Krzysztof

0

tak naprawdę to democrud2 nie ma co sprawdzać bo to prawie nic nie robi. EDIT : ten drugi projekt jest na tym samym poziomie
W CustomerController.java masz syf, niepotrzebne zmienne, zakomentowany kod
to samo w CustomerControllerThymleaf.java
Klasa CustomerController ma zepsute formatowanie,
zmienna file ??? budujesz ręcznie jsona?
metody i mapingi typu search2- acha, skąd ktoś ma wiedzieć co to jest?
W metodzie " private String search2(){" mapujesz ObjectMapperem, nikt tego tak nie robi. Mam na myśli to, że nikt tego ręcznie nie robi jak można to zrobić automatycznie. zwracając lisę obiektów
Dalej mi się nie chce bo to przeklejony tutorial i nic sensownego tam nie napisałeś.

PS weź coś zrób sensownego. Tego nawet projektem nie można nazwać

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1