Wątek przeniesiony 2014-12-12 18:16 z przez dzek69. Powód: Niepoprawna kategoria forum

Usunąć stary post

Odpowiedz Nowy wątek
2014-12-12 16:41
0

delete


MR.RaVenir
java,batch,html,Ruby
edytowany 3x, ostatnio: RaVenir, 2015-02-23 18:37

Pozostało 580 znaków

2014-12-12 17:33
0

Ogłoszenia drobne
Zarobkowe, nawiasem mówiąc.

Pozostało 580 znaków

2014-12-12 18:27
4

1) Strona FATALNA. Wziąłeś jakiś szablon z parallax scrollingiem oraz dodatkowymi bajerami i zrobiłeś z tego coś na poziomie bazgroły w paincie. Albo zostaw nieruszany szablon, albo stwórz coś prostego, bez bajerów.

Kolega @deadparty211 w swoim wątku -> http://4programmers.net/Forum/Off-Topic/Oceny_i_recenzje/243305-strona_www <- przedstawił stronę prostą, ale bardzo przyjemną w odbiorze. Kodu na szczęście nie trzeba oglądać, ale wynik końcowy jest super - niewiele jak widać trzeba, by strona była ładna.

Kolejne rzeczy:

2) Linki z adf.ly ... Naprawdę chcesz za parę centów narażać swoich użytkowników na ten spam z adf.ly oraz utrudniać bądź uniemożliwiać im pobranie Twojego programu? A może te linki są jedynym celem stworzenia tej "strony" i tego posta?

3) Programu w javie nie mam jak uruchomić, nie wiem co mam zrobić z tym plikiem *.jar

4) Galeria na stronie nie działa

5) Na stronie jest wiele nieukończonych elementów (w sensie brak tekstu/tekst domyślny z szablonu)

6) Zniechęciłeś mnie do pobierania tego programu w VB


Do uruchamiania programów typu .jar potrzebna jest java możesz ją pobrać z java.com. Galerię już naprawiłem. Linki z adf.ly są opcjonalne. A cały tekst powinien być teraz ok. Strona jest zrobiona w adobe muse przy pomocy templata, więc jak znasz jakiś doby template do adobe muse to napisz. Jeżeli cię zniechęcił komunikat od chroma że setup.exe jest rzadko pobierany to sorry bo strona i plik instalacyjny jest nowy. Teraz możesz pobrać wersję nie wymagającą instalacji, wystarczy że klikniesz pobierz i wybierzesz opcje .zip. - RaVenir 2014-12-13 14:48

Pozostało 580 znaków

2014-12-12 21:27
0

<w pełni obiektywna opinia ON>
jak dla mnie kolorystyka i treść tragicznie - kolory paskudne, niespójne a treści mimo iż praktycznie nie ma to i tak trzeba się kółkiem nakręcić. Dodatkowo po wpisaniu adresu do przeglądarki ładuje mi się dobre 3-4 sekundy - jak na taką zawartość to jest nieporozumienie. I tak po każdym przeładowaniu.
<w pełni obiektywna opinia OFF>
z tym, że ja generalnie takich stron nie lubię bo mi to prezentację w PP przypomina


Chcesz pomocy - pokaż kod - abrakadabra źle działa z techniką.
hehe, ale Ci Coyote posta zepsuł :D - dzek69 2014-12-13 11:22

Pozostało 580 znaków

2014-12-13 12:20
0

Ja trochę nie na temat. Skoro tu zaglądasz, to popraw lub usuń swój błędny (niepoważny) artykuł http://4programmers.net/Java/Java_GUI_kompatybilno%C5%9B%C4%87_pomi%C4%99dzy_systemami.


To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy - tak pełni wątpliwości. Bertrand Russell
edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2014-12-13 17:53
Jezu, kropki i przecinki mu pokradli... - furious programming 2014-12-13 17:54
Temu z podanego artykułu - zobacz co się dzieje w pierwszym akapicie, normalnie czytać się nie da... - furious programming 2014-12-13 18:13
O Jezu, ja podczas lektury skupiłem się tylko na treści. - bogdans 2014-12-13 20:33

Pozostało 580 znaków

2014-12-13 14:35
0

Usunięto ładownie strony.
Usunięto "Brands".
Naprawiono Galerię.
Odrębne strony od pobierania.


MR.RaVenir
java,batch,html,Ruby

Pozostało 580 znaków

2014-12-13 15:35
4

Może nie zauważyłeś, więc powtórzę. Popraw lub usuń swój nonsensowny artykuł http://4programmers.net/Java/Java_GUI_kompatybilno%C5%9B%C4%87_pomi%C4%99dzy_systemami.


To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy - tak pełni wątpliwości. Bertrand Russell
edytowany 1x, ostatnio: bogdans, 2014-12-13 15:35
To może powiesz mi gdzie przycisk usuń??? - RaVenir 2014-12-13 19:34
Spróbuj usunąć całą treść podczas edycji. - bogdans 2014-12-13 20:41

Pozostało 580 znaków

2014-12-13 18:40
0

0b73dc38b2.png
Mi się ta strona nawet nie mieści, rozdziałka laptopowa 1366x768.

Co do encryptera, nie ogarniam tego. Wybieram plik, klikam "Text from selected file" i tekst pokazuje mi się zaszyfrowany, klikam i klikam i nie wiem jak to odszyfrować.

Ku*** mać, nie napisałeś że to od razu szyfruje wskazany plik. Zaszyfrowałem sobie notatki z filozofii...

edytowany 3x, ostatnio: dam1an, 2014-12-13 19:08
Nie możliwe że program od razu szyfruje plik ponieważ tego w kodzie programu nie ma. Musiałeś kliknąć przycisk Encrypt. Aby odszyfrować powinieneś wybrać zaszyfrowany plik wpisać hasło i ustawić power na odpowiedni poziom i kliknąć decrypt. - RaVenir 2014-12-13 19:31
A co do bugu na stronie pracuje nad tym... - RaVenir 2014-12-13 19:32
Widze co tam oglondamy u pewdiepie a ;) - RaVenir 2014-12-13 19:33
No klikałem wszystko, szyfrowało się kilka razy z różnymi hasłami, teraz to już tego nie odzyskam. To nie żaden Pewdiepie tylko Nice Peter. - dam1an 2014-12-13 20:03

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0