PrzelicznikKursuWalut - prośba o ocene

0

Program pobiera aktualny kurs walut z NBP, umożliwia przeliczanie z dowolnej waluty na inną walutę. Program wymaga NET.Framework Podajcie kilka propozycji co może napisać początkująca osoba.

0

pisz to co wszyscy początkujący: nakładka na przeglądarkę Internetową, edytor html, kalkulator z RPN, wykresy biorytmu, czat sieciowy, grę sieciową w statki / kółko i krzyżyk, photoYebator (:D)
niech rzuci kamieniem ten kto nie zaczynał od takich programów
i tak nic nowego nie wymyślisz ;P

0

Ogólnie to, co napisał(a) unikalna_nazwa
Możesz spróbować napisać np.: ewaluator wyrażeń, pobawić się shellem windowsowym, prosty parser wyrażeń, pobawić się socketami, itd.
Jak pomyślisz, to znajdziesz naprawdę dużo rzeczy, które możesz stworzyć ;)

0

A moze gry?
Zacznij od jakiejs tekstowki, pozniej pong, tetris, jakas platformowka 2D...

0

Dzięki za pomysły.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1