Błąd przy stylowaniu hovera dla menu

2018-12-17 13:14

Rejestracja: 2 lata temu

Ostatnio: 9 miesięcy temu

0

Witam,
Błąd polega na tym że hover ostylowany jest na lekko ciemniejsy kolor, jednak kiedy wyjeżdzam kursorem z diva który jest ostylowany pokazuje mi sie przez moment białe tło, tak jakby przez chwile kod CSS przestał działać.

Pozostało 580 znaków

2018-12-17 13:24

Rejestracja: 2 lata temu

Ostatnio: 9 miesięcy temu

0

Nazwa strony to test.solexb2b.com ale niestety strona na froncie jest stroną logowania więc sami na stronę się nie dostaniecie. W załączniku wysłałem zdjęcie po najechaniu na menu i 2 zdjcie jak wyjeżdzam z diva. Sytuacja taka trwa chwilke jednak nie wygląda to dobrze. Pozdrawiam i czekam na rady.

  • 2.jpg (0.13 MB) - ściągnięć: 96
  • 1.jpg (0.13 MB) - ściągnięć: 100

Pozostało 580 znaków

2018-12-17 13:40

Rejestracja: 4 lata temu

Ostatnio: 2 godziny temu

Lokalizacja: Piwnica

0

Zmień stylowanie belki menu na białe, wtedy nie będzie widać.


Pozostało 580 znaków

2018-12-17 13:48

Rejestracja: 2 lata temu

Ostatnio: 9 miesięcy temu

0

No tak jest najprościej jedak zależy mi na tym aby belka była mniej więcej tak ostylowana.



```.menu-klasyczne ul {
    background-color: #dc3545;
}

.menu-klasyczne ul {
    float: left;
    width: 100%;
    padding: 0;
    margin: 0;
    list-style-type: none;
    text-align: center;
    border-top: 1px solid #212529;
    border-bottom: 1px solid #212529;
}
.menu-klasyczne ul {
    float: left;
    width: 100%;
    padding: 0;
    margin: 0;
    list-style-type: none;
    text-align: center;
    border: 1px solid #f4f4f4;
    border-left: 0;
    border-right: 0;
}

Oto kod, widzi toś tu jaiś błąd.

Pozostało 580 znaków

2018-12-17 14:19

Rejestracja: 4 lata temu

Ostatnio: 1 tydzień temu

0
GUNSHOT napisał(a):

[...] strona na froncie jest stroną logowania więc sami na stronę się nie dostaniecie [...]

Zreprodukuj problem na jakiejś stronce, gdzie będziemy mogli się dostać. Albo przynajmniej załącz minimalne pliki html i css, które dają Twój problem.

Pozostało 580 znaków

2018-12-17 14:37

Rejestracja: 4 lata temu

Ostatnio: 2 godziny temu

Lokalizacja: Piwnica

0

Najprościej sprawdzić w devtools co jest na :hover. :focus, być może tam jest jakiś konflikt interesów.


Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0