Pomocy - Pisanie na tle

0
<html>

<head>

<link rel="stylesheet"  href="style.css" type="text/css"/>

<title> Mateusz Tomczyk </title>
<meta name="Autor" content="Mateusz Tomczyk" />

</head>

<body>

<div id="particles-js"></div>
<script type="text/javascript" src="particles.js"> </script>
<script type="text/javascript" src="app.js"> </script>

<font color=#FFFFFF>
<font size=10>

<center>
 <b> Matuesz T****** </b>
<p> Programowanie

</body>

Mam takie coś - Te pliki z js to jest animowane tło. I chciałbym teraz zacząć na tym coś tworzyć - Stąd pytanie jak to zrobić:) Z góry dziękuję za pomoc.

0

Opisz problem sensownie – „chciałbym coś tworzyć” niczego nie mówi.

0

Jeśli coś otwierasz to musisz potem to zamknąć ze slashem. Czytałeś/oglądałeś jakieś poradniki o językach w których chcesz programować?

0

Zamykam, bo widzę ze nie umiecie pomoc. Tak oglądałem. /// są wszędzie gdzie powinny być. Zamiast wkskazac gdzie zrobiłem błąd piszesz głupoty.

Oczekiwałem normalniej odpowiedzi. Od razu wyśmiewanie ironiczne, bo zrobiłem gdzieś błąd i tego nie widziałem.

1
mateuszt napisał(a):

Zamykam, bo widzę ze nie umiecie pomoc.

Nie masz uprawnień do zamykania wątków.

Tak oglądałem. /// są wszędzie gdzie powinny być. Zamiast wkskazac gdzie zrobiłem błąd piszesz głupoty.

Tu nie chodzi o same /, a o brakujące znaczniki – np. paragraf na końcu kodu nie jest zamknięty (brakuje </p>).

Oczekiwałem normalniej odpowiedzi.

Dostałeś normalne odpowiedzi.

Od razu wyśmiewanie ironiczne, bo zrobiłem gdzieś błąd i tego nie widziałem.

Wskaż mi wypowiedź, w której ktoś się wyśmiewa z Ciebie. Wrzuciłeś kawałek kodu i teraz masz żal, że ktoś wytknął błąd (w normalny sposób, nie ironiczny). Do tego nie napisałeś konkretnie co chcesz zrobić. Twoja bylejakość to Twój problem.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1