W czym to jest zakodowane?

0
 "kB%b@P______#a1%b0)e\" @@$aP3/e\" > $a(4@_____/\" !^(aXT0d0\" Q1(a$(9d0\" .@)a40)d0\"b2a$0) \"a!0\" ( Ba\"() % @\"0^_/,Da!$) % @\"0a0*4a&%) % @\"0aP+4aD%) % @\"P_?'(4a8))X%8@\"a0),2b)Y'%EB>a01\"1a&%) \\F]@a01\"1aID9 \"\"!Aa01\"Ra189 \"aAa(2\"\"!a89cPa(2\"\"& - )cPa/2\"\", *0)!b@'^!2\"20 PII\"c\\!!1\"J2a19$e@0\"*Ga2)$b\"0 @0\"18a2)$>,@#0 @0\"-a@3)$C+ ,, @0\"\"a0@)X ( L- @0\"@a@8)a( @! @0\"0! 0$)a( ,, X0\"0! ($)a( .< &0\"0! (#Y__/ \"0 \"0\"0\" (!!a,c\"0\"($ $!!aTYb\"0\"$' \"!Q_?$&!X?\"0\"C! \"!) P$ !(0\"0B ! *!) @$ !(0\"02 ! !!) @$ !(0\"0>@a\"!) @\\_\"^__?*1aB ) @a#&bJ2aB ) Ha#&b\"1aD!) T__#Z_A_/0a$\") Da\"\" 2 00a$<) Ta\"\" 2 @0a$@)X5a\"\" 2aCa$1)$2a\"\" 2aBaH2)$0a#\" 2aBa$))(0 @ $ 2aBa\"()00 @ $ 2aBa\"()0( @ . 2a\"! \"&I3( @ 0 2a,! 2!9L( \\ 8 2a(! <\")0P * 8 2@_La(\")a_! 8 2@@Ca(\")d0 2@ @a0\")<cP_SP 0a0\")^e2? (a0\"I!? 8P# 2a(a0\"I 0 8 \" R _(a@\")!0 0a@SA@(a@\")!@!b@RA@$a0$)!@\" @#X2E1$a($)_?\"PS'T2*2(X ($)! !(,T-2(>0$!X$)! !$ X#2( @W .()/P $b2+a0 !(9(0 ,b2- \\0a(Y/0!8 __3A#,@ '$!0X#<SaPA,*@ 8$!@4\"D2a0@(,0!0\\_O7\"D>___'),(!8@ (0\"D !a$% $\"$@ P/\"$_b$\"8\"\"B!!a\"$c\" 4\"\"9\"!a\"$c\" <&\")D\" @'& @!,\"$@(\"&(= 0 $ 0\"R#*@'!@(0$, $.@T!@E0 !0'P+\" (Q@8 0B( \"(\" X! P!Ca.\") \"$c(a\\a!,)\\\"(@; 0,bX1!P8\"#00D\\HK!8 (I# C!#0>@8(0\"D'(2$ &8!@!@ $ \"D$>$# 88!a@.$ $,$EDa0\"!b+B#(0\"BGaPXc01\\(P! @a@CHb01$+ ! @b<4b03=D!a8b&\"b(<D0!a(?aY#b(8P1&aX2 @dV0@((bBS?a@a)' ((b@-b0#\\)(\\)$\",a!a^0%\"H'$9#=R!b@\"(T!0 ,B@@\".b7!(( #,P#0 !P_GG( P @$5 >0c88b?>TBX10h@!( )0@g",
1

Przecież to jest wyrażenie regularne :)

9

Wygląda jak zupełnie normalny skrypt w perlu ;)

0
MrBean Bean napisał(a):

Przecież to jest wyrażenie regularne :)

Shalom napisał(a):

Wygląda jak zupełnie normalny skrypt w perlu ;)

może panowie byście mi wyjaśnili jak takie cudo zrobić lub odczytać?

0

Powiem Wam, że też się chętnie dowiem jakież to genialne rzeczy zostały tam zapisane.

0

Raczej przejechane jakimś obfuskatorem i myśle że nie ma sensu maronować czasu na reversowanie tego. Możesz to spróbować odpalić ;]

0

Tylko, że ten domykający ) na początku psuje. Ogólnie wyglada faktycznie trochę perlo- podobnie (dla laika takiego jak ja), ale IMO to fragment czegoś. Bez kontekstu trudno będzie zgadnąć.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1