Tworzenie stron internetowych - HTML + CSS + JS

0

Witam, czy tworzy się w ogole strony oparte na samym html + css + js? Do tego jakies biblioteki typu bootstrap albo angular?

Czy teraz tylko jakies wordpressy i inne joomle?

0

Najlepsza odpowiedź na te pytanie: to zależy

Jaka to ma być strona, jakie będzie miała zadanie, dla kogo, jakie ma mieć funkcje, skalowalność itd.

0

Tak, jak najbardziej.
Biznes ten nazywa się "HTML/Boostrap/CSS templates/themes".
Ale nie będzie łatwo się w to wcisnąć:
http://tinyurl.com/ybjfl9co
(znalezione: 2,395 szablonów)

0

samych nie, ale możesz zostać frontendowcem i robić frontend a inni backend.

0

Wlasnie w tym haczyk, ze chce się rozwijać w backendzie (ASP.NET) ale podobno do tego trzeba podstawowy stack frontu, ten co napisałem wyżej. I jakos mi się to gryzie :/

0

ASP.NET bez choćby podstaw frontendu to czyste API ... ale API jest dobre, bo dobre API to podstawa

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1