Boostrap CSS responsywny nagłówek i dwie kolumny

0

Witam.
Dopóki nie wstawiłem w panelu obrazka jako nagłówka dla sekcji miałem dwie kolumny. Teraz już ich nie mam . .. kompletnie nie wiem czemu bootstrap się tak zachowuje.
Oraz sam w sobie nagłówek nie chce mieć 100% długości przez co źle wygląda ...

Link do strony: http://testtyy.cba.pl/

Całość powinna wyglądać tak jak na tym obrazku: http://testtyy.cba.pl/stronaglowna.png

0

przy klasie panel-default, masz jakiś średnik...

0

tam masz o jeden </div> za dużo, umieść "col-md-7 col-md-offset-2" oraz "col-md-2" w jednym "row" i będzie ok
poczytaj o gridzie bootstrap
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=bootstrap+3+grid+tutorial
oraz o devtools w chrome

0

odpowiadaj normalnie nie w komentarzach
jeśli chodzi o grafikę to img/aktualnoscizeswiatafilmowpasek.png i jej szerokość to musisz zlikwidować domyślne ustawiania margin/padding bootstrap, czyli je wyzerować, dodać odpowiednią klasę np:

.jakasnazwa {
  margin: 0;
  padding: 0;
}
0

Przecież mam już jedną klasę aktualnoscizeswiatafilmowpasek.png
Mam klase img-responsive nie dodam przecież drugiej do tego samego obiektu

0
youmound napisał(a):

Przecież mam już jedną klasę aktualnoscizeswiatafilmowpasek.png
Mam klase img-responsive nie dodam przecież drugiej do tego samego obiektu

aj stary, musisz sie jeszcze douczyć sporo, przeleć kilka tutoriali i przyswoisz, nic na skróty ;)

0

Nie rozumiem. . To jak mam to zrobić.
Dodałem do głównego plku CSS bootstrap:

  • {

    padding: 0px;
    margin: 0px;
    }

Ale na nic się to zdało.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1