jak pobrać metodą post date?

0
$date = date('Y-m-d H:i:s');
$date = $_POST['zalozenie_konta'];

i nie dodaje do bazy daty czemu?

0

a gdzie w Twoim kodzie przekazujesz date do zapisu?

0
fasadin napisał(a):

a gdzie w Twoim kodzie przekazujesz date do zapisu?

&& $_POST[$date] == ['zalozenie_konta']

0

trochę bez sensu, nadpisujesz w następnej linii date inne datą, po co :D
Powiem tak, jak chcesz tu uzyskać pomoc to albo daj więcej kodu, albo nie dawaj wcale, tylko odpowiednio sprecyzuj pytanie, żeby nie dotyczyło kodu, tylko 'ogólnie' :D

0
.Al napisał(a):

trochę bez sensu, nadpisujesz w następnej linii date inne datą, po co :D
Powiem tak, jak chcesz tu uzyskać pomoc to albo daj więcej kodu, albo nie dawaj wcale, tylko odpowiednio sprecyzuj pytanie, żeby nie dotyczyło kodu, tylko 'ogólnie' :D

kod:

  elseif($_GET['do'] == 'register'){
    if(!empty($_POST['login']) && !empty($_POST['haslo']) && !empty($_POST['haslo2']) && !empty($_POST['email'])){
            $reg = new rejestracja;
            $r = $reg->ilogin($_POST['login']);
            if($r == true){
                    $r = $reg->phasel(po5($_POST['haslo']), po5($_POST['haslo2']));
                    if($r == true){
                    $r = $reg->imail($_POST['email']);
					$date = $_POST['zalozenie_konta'];
                          if($r == true){
                                echo "Gratulacje, Zarejestrowales sie.<br />Zaloguj sie teraz przez strone Glowna.";
                                $l = po5($_POST['login']);
                                $p = po5($_POST['haslo']);
                                $e = $_POST['email'];
							$date = mysql_real_escape_string($_POST['zalozenie_konta']);
						
                                $reg->utworz_konto($l,$p,$e,$mysqlDate);
                          } else echo "Podany Adres E-Mail jest juz uzywany.";
                    } else echo "Podane Hasla nie sa identyczne.";
            } else echo "<div id='alert' style='left: 497px; top: 417px; display: none;'><h3>Uwaga</h3><span>Ten login jest już zajęty.<br></span><button onclick='hide'>Zamknij</button></div>";
    }
0

jezeli dodam to
$date = date('Y-m-d Hs');
mysql_query("INSERT INTO account (zalozenie_konta)
VALUES ('".$date."')");
wtedy dodaje date ale nie dodaje hasla emaila ani loginu konta

0
Jacekj napisał(a):

jezeli dodam to
$date = date('Y-m-d Hs');
mysql_query("INSERT INTO account (zalozenie_konta)
VALUES ('".$date."')");
wtedy dodaje date ale nie dodaje hasla emaila ani loginu konta

VALUES $date. Czyli dodajesz samą datę. Dodaj wszystkie parametry.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1