Wątek przeniesiony 2015-02-17 11:49 z C/C++ przez msm.

Jak pozbyć się błędu "error C2146"?

2015-02-17 10:48
Marchewkowy
0

cześć w jaki sposób mogę się tego pozbyć?

error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'databaseLock'

dodanie znacznika <code class="none"> - @furious programming

edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2016-12-13 18:26

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 10:50
0

Bez kodu fusy potrafią jedynie powiedzieć, że brakuje ;. Gdzieś.

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 10:50
0

Mam program. Wyskakuje Address Violation. Jak się tego pozbyć?

Address Violation to pół biedy, a co z Access Violation? ;P - furious programming 2015-02-17 18:35
Hehe piszę w .net na co dzień więc pisałem z (zawodnej) pamięci :) - Sarrus 2015-02-17 19:49

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 10:55
0

Naprawiając program, który się sypie.

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 12:48
0

Forum to nie jest konwencja wyborcza partii A lub B, gdzie wykrzykuje się wielkie hasła, które naprawdę nie zawierają treści.
Trzeba podawać konkrety, w końcu nie wybieramy cię na prezydenta, tylko prosisz nas o pomoc :P.
Jak na razie wątek nadaję się tylko do kosza.


Jeśli chcesz pomocy, NIE pisz na priva, ale zadaj dobre pytanie na forum.
Za sam tytuł i brak znaczników już powinien leżeć w koszu, jednak @MSM postanowił dać szansę ponabijania się z pytacza ;) - furious programming 2015-02-17 18:36
Ależ przenoś jak uważasz, po prostu były już dwie odpowiedzi, więc pozostawiłem dla potomnych. (błąd logiczny mojego rozumowania polega na tym, że gdyby autor szukał tego błędu to by go znalazł i nie musiał zakładać google) - msm 2015-02-17 18:38
Już za późno - może pytacz jeszcze tu zaglądnie i poda kod; - furious programming 2015-02-17 18:40

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 19:33
Marchewkowy
0
twonek napisał(a):

Bez kodu fusy potrafią jedynie powiedzieć, że brakuje ;. Gdzieś.

kod http://wklej.org/id/1638570/
sprawdzałem wszędzie jest ; nie wiem czemu jest ten błąd.

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 19:53
0

Hmm ciekawe. Nie ma w tym pliku databaseLock. Masz może inny? ;)

Pozostało 580 znaków

2015-02-17 20:06
Marchewkowy
0

tak jest jeszcze inny plik w nim jest databaseLock
jeszcze w luascript wywala mi takie coś

1>luascript.cpp(23): error C3861: 'lua_open': identifier not found
1>luascript.cpp(25): error C3861: 'lua_dofile': identifier not found
1>luascript.cpp(42): error C2065: 'EXP_MUL' : undeclared identifier

dodanie znacznika <code class="none"> - @furious programming

edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2016-12-13 18:26
Treść błędów wstawiaj w znaczniki &lt;code=none&gt; - furious programming 2015-02-17 22:28

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0