Co ja robię nie tak?

2015-01-27 15:21
0

Witam!

Chcę zrobić konwerter jednostek. W załączniku jest kod, w raz z odpalonym programem i błędnym wynikiem. Czy ktoś wie, co ja robię źle? Albo ma pomysł jak to zrobić zupełnie inaczej?

Z góry dzięki!


Program:
Microsoft Visual Studio 2013 Professional
Android Studio 2_1_3
Język: C# & AndroidJava
Następny post z kodem w postaci zrzutu ekranu, od razu wyląduje w koszu; - furious programming 2015-01-27 17:07

Pozostało 580 znaków

2015-01-27 15:25
textBox1.text = liczbaString;

To nie jest przypisanie wartości pobranej z GUI do zmiennej, a odwrotnie, a zdaje mi się że właśnie to chciałes zrobić.

Następnym razem wrzucaj kod do treści posta w znacznikach < code=csharp> </ code>, żeby dało się skopiować i przy okazji też łatwiej się wtedy przegląda, a załącznik najwyżej jako dodatkową pomoc.

edytowany 2x, ostatnio: Zellus, 2015-01-27 15:31
Ok zapamiętam - ekocykl123 2015-01-27 15:29

Pozostało 580 znaków

2015-01-27 15:30
0

Dzięki za pomoc, achh, moje gapiostwo :)


Program:
Microsoft Visual Studio 2013 Professional
Android Studio 2_1_3
Język: C# & AndroidJava

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0