Wolne ładowanie strony poza localhost

Odpowiedz Nowy wątek
2014-12-21 11:45
0

Witam,

Mam problem z wolnym ładowaniem się strony (webforms) poza localhost, a dokładnie rzecz ujmując widzę jak się formatka tworzy (przycina się). Na stronie mam kilkanaście textboxów, pare buttonów i jeden listbox, wszystko to jest wsadzone do tabli html, jest też update panel. Na serwerze na localhoscie problem ten nie występuje, gdy wchodze na stronkę z zewnątrz to na mozilli też nie występuje, lecz na reszcie przeglądarek wystepuje.
Co to może być?

poprawienie tytułu i tagów wątku - @furious programming

edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2014-12-21 13:46

Pozostało 580 znaków

2014-12-29 08:56
0

Pokaż kod strony lub daj do niej adres i zobaczymy co i jak.


GG: 10101100010110000100011101 (BIN)
"Nie wszystko napisane w internecie jest prawdą" - Józef Piłsudski.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0