Wstawienie własnego licznika

2014-04-08 14:00
AgentTomasz
0

Witam,

mam już skonfigurowany licznik, ktory wywołuję :


<div style="float: right;margin-top: -17px;" class="retroclockbox_counter"></div>

W prostej tabelce, wyświetla się poprawnie. Niestety gdy wrzucę go do poniższego slide bara, to już nie wyswietla sie na stronie.
Zależy by wyświetlić licznik obok napisu WWW.


<div data-role="page" data-theme="b">
    <div data-role="header" algin="left">
            <h1>LOGOWANIE</h1>
    </div>
    <div data-role="content">
<div data-role="collapsible-set">

    <div data-role="collapsible" data-collapsed="true" id="col1" data-expanded-icon="arrow-d" data-collapsed-icon="delete">
            <h3>TOTTAL</h3>
            <p>
         <input type="text" />
         <input type="button" value="Next" onclick="nextClicked(1);" />
            </p>
    </div>
        <div data-role="collapsible">
    <h3>WWW</h3>
    <p>I'm the collapsible set content for section 2.</p>
    </div>
        <div data-role="collapsible">
    <h3>TELESALES</h3>
    <p>I'm the collapsible set content for section 2.</p>
    </div>
        <div data-role="collapsible">
    <h3>TELESALES CALL CENTER</h3>
    <p>I'm the collapsible set content for section 2.</p>
    </div>
    <div data-role="collapsible">
    <h3>SALONY</h3>
    <p>I'm the collapsible set content for section 2.</p>
    </div>

</div>
    </div>
    <div data-role="footer">
            <CENTER>Czy potrzebny footer?</CENTER>
    </div>
</div>

Pozdrawiam,
Tomasz

Pozostało 580 znaków

2014-04-08 14:53
0

Za mało informacji.
Przyczyny najbardziej prawdopodobne:
1) Brzydki tag <script> próbuje wstawić coś do elementu, który nie istnieje.
2) CSS-y wywalają Ci licznik poza widoczny obszar.

Bez większej ilości kodu nic nie poradzimy.


Pozostało 580 znaków

2014-04-08 15:00
AgentTomasz
0

Proszę bardzo :
http://pastebin.com/wEckteJf

Pozostało 580 znaków

2014-04-08 18:32
0

Raczej chodzi mi o przynajmniej cały kod HTML tej podstrony. CSS byłoby miło, ale można odpuścić. A najlepiej to zalinkuj do tego, jeżeli jest gdzieś online


Pozostało 580 znaków

2014-04-09 18:00
Krzysiek Nowakowski
0

dzek69 ma rację.
Zamieść caly html z css i js, tak zebysmy to mogli po prostu zassac i odpalic u siebie na kompach i szybko zobaczyc, co i dlaczego nie czlapi. Bo tak za duzo czasu trzeba by poswiecic, zeby dojsc do tego co nie gra.

Pozdro

Pozostało 580 znaków

2014-04-09 18:01
Krzysiek Nowakowski
0

mam na mysli w takiej formie, zeby dalo sie od razu odpalic bez zbednych problemow

edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2016-12-13 18:26

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0