ColorBox - co to za komponent?

0

Cześć Mam prośbę ogromną mógłby ktoś mi wykombinować informacje na temat komponentu w Delphi - COLORBOX
? metody,zdarzenia i właściwości ? Mam to na 14.11 , muszę to mieć, proszę bedę wdzięczna !

0

F1

0

Dziękuje serdecznie ! :)
a tam znajde info :) pewnie nie ?

0
_13th_Dragon napisał(a):

http://lmgtfy.com/?q=ColorBox+JVcl

Brak tam info ,ale to w delphi neie w Javie :((

0

A w ogóle skąd wiadomo że chodzi o ColorBox z JEDI? Może chodzi o TColorBox z Delphi ale oczywiście to nie zmienia faktu że w Google jest http://docwiki.embarcadero.co[...]XE5/en/Vcl.ExtCtrls.TColorBox

0

Kurde no - @Atelie</span></b> - nie rób jaj, Googlać też nie umiesz..? Przecież wystarczy dwa słowa w Google wpisać i sporo informacji jest na ten temat; Jeśli masz jakiekolwiek Delphi to chyba nie problem postawić komponent na formę (to wystarczy do zorientowania się do czego służy):

colorbox.png

i nie problem zobaczyć do Object Inspector do zakładek Properties i Events;

Następnym razem najpierw poszukaj, a dopiero ewentualnie potem zakładaj wątek na forum; A wątek ten przenoszę do działu dla początkujących, bo już nawet nie dotyczy podstaw programowania, a podstaw wyszukiwania informacji w sieci i samodzielności...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0