Skrypty w przeglądarce

0

Witam. Piszę do Was z następującym pytaniem. otóż napisałem pewien program do podmiany pewnych obrazków na stronie oraz do tego na samym początku podmiana pliku .css, a więc wyglądu. Cały skrypt opakowałem w :

(function(){
})();

Wszystko ładnie, pięknie działa, ale widać przeładowanie strony ze starym stylem, albo jak się długo strona ładuje to po prostu podczas ładowania wygląd nie zostaje jeszcze podmieniony. Czy jest jakiś sposób na to aby od razu podmieniało .css, kolory etc.?

0

Nie jestem specem od js, ale wydaje mi się że ciężka sprawa, bo najpierw ładowany jest html, a potem przetwarzane skrypty. Może spróbuj tak: http://www.w3schools.com/jsref/event_onload.asp.
Lepsze chyba jednak będzie window.onLoad. Tutaj jest wyjaśniona różnica: http://stackoverflow.com/questions/191157/window-onload-vs-body-onload

Daj znać czy coś pomogło

0

Twoja propozycja niestety zawiodła. Właśnie też jestem zdania, że jest to ciężka sprawa, ale może ktoś jeszcze się wypowie?

1

Tam gdzie ładujesz .css użyj document.write do określenia tego co ładować.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1