Czy ktoś może mi wyjaśnić jak ręcznie wydobyć link do filmu z YouTube?

0

Tu macie losowy film:

info jakieś można wyciągnąć podając youtube.com/get_video_info?video_id= + ID, czyli:

Bardzo bym prosił kogoś, by właśnie pobrał ten mały piczek z youtube, otworzył go w notatniku i rzucił na niego okiem i powiedział, czy potrafi z tego link wyciągnąć, tak by pobrać film. Język programowania nieważny, po prostu nie mam pojęcia co z tego spamu mam wyciągnąć, nawet jakbym ręcznie chciał zaznaczać fragmenty tekstu i kopiować i skleić w link, to nie wiedziałbym co, dlatego proszę kogoś doświadczonego o jakieś informacje o tym.
Dodam, że w google właśnie przejrzałem kilka stron i to co tam jest głównie jest stare. Pobrałem 3 programy gotowe open source, w katalogu bin miały exe skompilowany i testowałem i żaden z nich nie działa, czyli to dowód na to, że te programy są zbyt przestarzałe. Podobnie z artykułami, trafiłem na jeden ładnie napisany, angielski, tyle, że część rzeczy już nie istniała na youtube, widocznie wprowadzili kiedyś zmiany na stronie i tyle. Wiele artów jest z 2010 roku.

0

Od siebie mogę poradzić tylko to co napisałem tutaj: jak wydobyć bezpośredni link do pliku wideo na youtube? - konkrety w kodzie C++ to już nie moja domena, bo slabo znam ów język. Piszę tylko w Delphi.

0

Sekcja newbie raczej tutaj nie pasuje, bo zagadnienie dosyć trudne. Odświeżam temat, linki idzie wygenerować z pliku get_video_info (po dodaniu do linku) natomiast nie działa to dla wszystkich filmów, jeżeli ktoś zaznaczył opcję oglądalności tylko na youtube.com to jest z tym problem. Zna ktoś jakiś inny sposób ?

1

@janemba
musisz dodać el=detailpage do query stringa.

0

Jest sobie dodatek do przeglądarek o nazwie YouTube Center. Ściąga wszystko. Pogrzeb w jego źródłach.

0

Jakie trudne? Można się posłużyć gotowcami jak strona en.savefrom.net. Można przeanalizować źródła wtyczek dla XBMC. Można przeanalizować źródła dodatków do przeglądarek www. Fakt, że po zmianach na YT, pisany kiedyś mój downloader do YT przestał działać. A że ma być on koniecznie w WinAPI, bo tak chciałem to użycie modułów VCL do regexpra odpada by exek nie spuchnął. Odkrywając wspomnianą stronę z której czasem korzystam na Androidzie i posiadając dodatek dla Opery porzuciłem jego zmiany.

Cała filozofia to wyodrębnić linki w zależności od jakości i nowy parametr signature, który jest może od ponad roku czyli może nie aż tak nowy :-) Dodać jako sig= do całego linku. Nie zawsze mi to wychodziło, bo o dziwo już odwiedzone linki działały sprawniej mi o że downloader nie korzystał z cache ani proxy, a chyba w parametrze jest też nasze IP. Jednak popatrzeć sobie jakie linki wyodrębnia podana wcześniej strona i na tej bazie napisać coś własnego. Wszystko co potrzebne siedzi w kodzie html zwróconej strony.

Według mnie temat do Newbie ze względu na to że pod danym językiem trzeba skorzystać z czegoś co obsługuje HTTP i RegExpr. Wspomniane przeze mnie rozwiązania programistyczne już dają "bazę" do własnych kombinacji osobom znającym nawet lakonicznie Pytnona, czy ogarniające javascript.

A idąc po najprostszej linii oporu, można napisać coś co używa wspomnianej strony.

0
ubuntuser napisał(a):

@janemba
musisz dodać el=detailpage do query stringa.

Jakież było moje zdziwienie kiedy to pomogło. Nie bardzo wiem co to oznacza, ale na pewno mi pomoże, bo przynajmniej mogę ruszyć z programowaniem. Odpowiedź krótka i konkretna, dzięki.

@olesio sprawdzałem dzisiaj en.savefrom.net i też nie działała dla każdego filmu, ale chodzi o sens, wiadomo.

0

Możliwe, chociaż nie spotkałem się żeby mi nie wyciągneło mi linków do pożądanego materiału.

0

Pomożesz mi z tym bo mam problem ? Potrafię wydobyć linki z filmów z które nie są zablokowane poza serwisem yt: http://forsankens.ugu.pl/yt/turn.php?id=jAa4BOwHdRI
ID można zmienić w adresie, bo przyjmowany jest GETem (co zresztą widać). Film z ID=xBwZCTYkRaM to film który jest zablokowany poza youtube i po dodaniu parametru o którym napisał @ubuntuser generuje linki, ale składnia jest inna. Przeanalizowałem to w miarę swoich możliwości i wygenerowałem taki link:

http://r7---sn-25ge7ned.googlevideo.com/videoplayback?itag=43&ms=au&source=youtube&ratebypass=yes&mv=u&key=yt5&upn=CH63NHWP_Gg&sparams=gcr%2Cid%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Cmm%2Cms%2Cmv%2Cratebypass%2Csource%2Cupn%2Cexpire&fexp=922245%2C927622%2C929305%2C930666%2C930672%2C931983%2C932404%2C945529%2C946201%2C947209%2C947215%2C951701%2C952302%2C952901%2C957103&mt=1414523057&mm=31&id=o-AMCKoQmQu4ltIjG79Hyuo1zKV0lT1umaFVFyLldhhu0o&upn=CH63NHWP_Gg&ipbits=0&sver=3&expire=1414544698&signature=E5E52A06604CCCEE9E3AE644B0FF8870256B50AFE9.D9F844A79FCB28FBDB2B92560C2C03C169FBE2DA&ip=176.31.177.203

To jest link do filmu (id=xBwZCTYkRaM) z jakością medium (MIME video/webm). Link ten nie działa, nie wiem dlaczego ani jak to zrobić poprawnie.

1

Być może bierzesz signature nie od tego linku.
Zajrzyj sobie w źródła:
https://github.com/mikededek/ydownloader/blob/master/src/ydownloader/downloader/YoutubeDownloader.java
Z tego co widzę, to jeszcze działa.

PS. Proszę się nie czepiać c***owego kodu, bo pisane dawno :P

0

@ubuntuser: dzięki za przykład w Javie. Nie kumam tego języka za cholerę, ale przydał się link od Ciebie, do video. Faktycznie parsowanie danych zwróconych przez podany przez Ciebie url, jest łatwiejsze niż z podstrony filmu, bo mamy wszystko na tacy :) Pokombinuje z tym kodem Słabo też jak widać ogarniam bardziej zaawansowane parsowanie przy pomocy regexpra. Z Twoim kodem wszystko wydaje się logiczne. Nie mnie oceniać, czy to jest idalne, ale ważne że działa. I nie zgodzę się @janemba, dla podanych dwóch urli, nie mam problemu z uzyskaniem detali nawet wgetem ;/

EDIT: można sobie przeanalizować też źródła PHP tego: https://github.com/jeckman/YouTube-Downloader - mi działa ok.

0
olesio napisał(a):

@ubuntuser: dzięki za przykład w Javie. Nie kumam tego języka za cholerę, ale przydał się link od Ciebie, do video. Faktycznie parsowanie danych zwróconych przez podany przez Ciebie url, jest łatwiejsze niż z podstrony filmu, bo mamy wszystko na tacy :) Pokombinuje z tym kodem Słabo też jak widać ogarniam bardziej zaawansowane parsowanie przy pomocy regexpra. Z Twoim kodem wszystko wydaje się logiczne. Nie mnie oceniać, czy to jest idalne, ale ważne że działa. I nie zgodzę się @janemba, dla podanych dwóch urli, nie mam problemu z uzyskaniem detali nawet wgetem ;/

EDIT: można sobie przeanalizować też źródła PHP tego: https://github.com/jeckman/YouTube-Downloader - mi działa ok.

EDIT 2: aj, faktycznie nie radzi sobie z urlami. Dane które otrzymuje nie pozwalają na pobranie, ale może dlatego że jakość za słaba. Najbezpieczniej chyba posiłkować się savefrom i parsować to co zwróci.

0

Skrypt z php nie działa prawidłowo do wszystkich filmów:
http://forsankens.ugu.pl/yt/yt/getvideo.php?videoid=xBwZCTYkRaM&type=Download
Natomiast kod z javy sprawdzę dopiero jak wrócę do chaty.
No i dzięki za zaangażowanie.

0

Ależ @janemba: skrypt od @ubuntuser też nie zadziała na tym ID. Po prostu w zwroconych danych nie będzie linku. Nie wiem jak działa skrypt od savefrom. Albo te w przeglądarkach do końca. Ale chyba chodzi o to, że gdy mamy możłiwość pobrania po wjeściu na strone. To strona otrzymuje potrzebne dane do uzyskania bezpośrednich linków dla danej jakości.

0

Czyli jestem w kropce, savefrom także nie potrafi pobrać tego filmu, jDownloader sobie radzi bez problemu z kolei.

0

Ależ co Ty piszesz. U mnie Opera bez problemu pokazuje informacje o tym video i umożliwia jego pobranie. Także ja bym sobie ze strony sam korzystał. Zobacz na screen, dołączony do tego posta.

A i co ciekawe dla strony en.savefrom.net i adresu z problematycznego filmu, podejrzenie ruchu HTTP pod Wiresharkiem, pokazuje wklejone niżej wyniki w danych streama TCP. Ale wyłuskane URL'e. Na przykład dla itag=18 pokazują kod błędu HTTP 403. Także ja sam już zgłupiałem, w jaki sposób savefrom.net korzysta z tych danych, że otrzymuje w pełni działające adresy do pliku. O ile to nie jest jakaś podpucha.

GET /get_video_info?video_id=BSu_jy41V_s&asv=3&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DBSu_jy41V_s&el=info&sts=15956 HTTP/1.1
User-Agent: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; Edition NCSD0) Presto/2.12.388 Version/12.17
Host: www.youtube.com
Accept: text/html, application/xml;q=0.9, application/xhtml+xml, image/png, image/webp, image/jpeg, image/gif, image/x-xbitmap, */*;q=0.1
Accept-Language: pl-PL,pl;q=0.9,en;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
Cookie: VISITOR_INFO1_LIVE=WOiniqcQ1Vs; YSC=Ju3baC0fP_k
Connection: Keep-Alive

HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 30 Oct 2014 14:19:59 GMT
Server: gwiseguy/2.0
Expires: Tue, 27 Apr 1971 19:44:06 EST
X-XSS-Protection: 1; mode=block; report=https://www.google.com/appserve/security-bugs/log/youtube
X-Content-Type-Options: nosniff
X-Frame-Options: SAMEORIGIN
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Cache-Control: no-cache
Transfer-Encoding: chunked
Alternate-Protocol: 80:quic,p=0.01

6753
timestamp=1414678799&avg_rating=5.0&status=ok&cos=Windows&ptk=youtube_none&keywords=irydius%2Cczarnobyl+tour%2Caliena+tours%2C03-07.04.2013&cosver=6.1&cl=78766649&iurlsd=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBSu_jy41V_s%2Fsddefault.jpg&rvs=session_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3D3UDcZ-fj8wg%26author%3DDrewno%2BZamiast%2BBenzyny%26title%3DCzarnobyl%2Bi%2BPrype%25C4%2587%2B2010%2B-%2Bokolice%2Belektrowni%2B%252F%2BChernobyl%2Band%2BPripyat%2B2010%2B-%2Baround%2Bthe%2Bpower%2Bplant%26length_seconds%3D2031%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DFVc_P0FFKMg%26author%3DIrydius%26title%3DPrype%25C4%2587%2Bzim%25C4%2585%2B2013%2B%2528%25D0%259F%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25BF%25D1%258F%25D1%2582%25D1%258C%2529%2BCzarnobyl%2BTour%26length_seconds%3D395%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3Ds6FJZUV_rrI%26author%3DTheKaniev%26title%3DCzarnobyl%2B-%2Bpowrot.natury.Chernobyl.reclaimed.2007.Lek-PL.%26length_seconds%3D3030%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DZr-m_mzdWbk%26author%3Dshreddingeveryday%26title%3DWszechnica%2B-%2BCzarnobyl%2Bpo%2B%25C4%2587wier%25C4%2587wieczu%2B%2528dr%2BMarek%2BRabi%25C5%2584ski%2529%26length_seconds%3D3766%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DSdbofW93zpI%26author%3DGrzechu9212%26title%3DCzarnobyl%2B-%2Bw%2Bcieniu%2Breaktora%2Bcz.1%2BPL%26length_seconds%3D486%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3D9bgufrIMxrE%26author%3Djanosik-1976%26title%3DCzarnobyl%2BSierpie%25C5%2584%2B2013%2BJankowski%2BKrzysztof%26length_seconds%3D4177%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DbEXsURZPc6c%26author%3DIrydius%26title%3DCzarnobyl%2B2013%2B%2528%25D0%25A7%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25BD%25D0%25BE%25CC%2581%25D0%25B1%25D1%258B%25D0%25BB%25D1%258C%2529%2B-%2BCzarnobyl%2BTour%26length_seconds%3D406%2Cvideo_id%3DH2CVlIFKgAo%26list%3DPLvsoIicyFIuNPnjTropnd7mrFnv8PLtnI%26session_data%3Dfeature%253Dendscreen%26playlist_title%3DTrip%2Bto%2BChernobyl%2B%2528Podr%25C3%25B3%25C5%25BC%2Bdo%2BCzarnobyla%2529%26thumbnail_ids%3DH2CVlIFKgAo%26playlist_length%3D25%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3Dv5ZG8EA72lU%26author%3DIrydius%26title%3DTeren%2BCzarnobylskiej%2BElektrowni%2BJ%25C4%2585drowej%2Bw%2B2013%2B%2528Chernobyl%2BNuclear%2BPower%2BPlant%2529%26length_seconds%3D263%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3D2kv2XuhUEs8%26author%3DFilmyDokumentalneTV1%26title%3DCzarnobyl%2B-%2BAwaria%2Bw%2Belektrowni%2Batomowej-ca%25C5%2582y%2Bfilm-%2Bdokument%2Blektor%2Bpl%26length_seconds%3D5632%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DSLPui6BEck8%26author%3DKamil%2BPorembi%25C5%2584ski%26title%3DCzarnobyl%2Boraz%2BPrype%25C4%2587%2B2013%26length_seconds%3D837%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DX7d4T77Wfh4%26author%3DFilmyDokumentalneTV1%26title%3DNaukowe%2Beksperymenty%2BHitlera%2B-%2Bdokument%2Bdiscovery%2B-%2Blektor%2BPL%2B-%2Bca%25C5%2582y%2Bfilm%26length_seconds%3D2624%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DqMxdYF8qAUc%26author%3DDrewno%2BZamiast%2BBenzyny%26title%3DCzarnobyl%2Bi%2BPrype%25C4%2587%2B-%2Bodpowiedzi%2Bna%2Bpytania%26length_seconds%3D720%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3DfwmxcLsiPrw%26author%3Dfekalis%26title%3DBurak%25C3%25B3wka%2B-%2Bradioaktywne%2Bz%25C5%2582omowisko.%2BCzarnobyl%2Bburjakivka%2B%25D0%2591%25D1%2583%25D1%2580%25D1%258F%25D0%25BAi%25D0%25B2%25D0%25BA%25D0%25B0%26length_seconds%3D221%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3D8DmnvbM0jMw%26author%3DKamer-Vid%26title%3DK%25C5%2581OMINO%2BMIASTO%2BWIDMO%26length_seconds%3D237%2Csession_data%3Dfeature%253Dendscreen%26id%3D3NCOPUGMqsU%26author%3DTelewizja%2BTOM%2BTV%26title%3DEkspedycja%2BCZARNOBYL%2B%2528Chernobyl%252C%2BPripyat%2529%2B%257C%2BTOM%2BTV%2B2013%26length_seconds%3D1275&allow_ratings=1&iurlmq=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBSu_jy41V_s%2Fmqdefault.jpg&plid=AAUGpJNJzWLA-x1d&hl=pl_PL&idpj=-5&tmi=1&eventid=D0lSVJaKAcub1AW2joGQDw&view_count=11263&account_playback_token=QUFFLUhqbnctVGFjMzQybGhGM0doc1pnaFpBdlU4WEthd3xBQ3Jtc0tuYXptOU54SGpyUzNIVTRMVF9CZDBKdmhqMHNRaG1CSzhiMG5tR3RpWWZ5WTZwdTJmQjlXd2dfTGhxZVVfd2Rsbnowd01EQ3FsdVItcFpVUEo0aFhFcm5fTGZtaFBBd19CRlloeVFUVW9hYVRIYTNIVQ%3D%3D&video_verticals=%5B35%2C+1295%5D&title=Czarnobyl+Tour+2013+ALIENA+TOURS+%5B03-07.04.2013%5D&iv_load_policy=1&ldpj=-25&adaptive_fmts=url%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D136%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D32107577%2526signature%253D1CDF89CC398F3FB0AD23AEA071D14285BFC36E28.89D24E56762C306C645C076F23236FFD724AF101%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183605387199%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1376183605387199%26bitrate%3D2215986%26size%3D1280x720%26index%3D710-1053%26init%3D0-709%26clen%3D32107577%26itag%3D136%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.4d401f%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D247%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D18308527%2526signature%253D060EF58A093A8996E0F2E1D994CB9A8670213BFC.EED124A082BDE7D16AC25169DD7A7B0A67142A57%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1414306706831666%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1414306706831666%26bitrate%3D1714760%26size%3D1280x720%26index%3D235-672%26init%3D0-234%26clen%3D18308527%26itag%3D247%26type%3Dvideo%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vp9%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D135%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D15643089%2526signature%253D8656CFD07D83B6E6FD237E6D22CD552ABF29BB91.561B2681B1E40194CBBCA3612E73449DA9F1A461%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183596946909%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1376183596946909%26bitrate%3D1108081%26size%3D854x480%26index%3D709-1052%26init%3D0-708%26clen%3D15643089%26itag%3D135%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.4d401e%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D244%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D8859789%2526signature%253D8CDF0F2BF053CF910EFD0F53F061D24FB236F47A.5FAECE5597D8DD5207003D28B5ED645F02E3885C%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1414306640422286%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1414306640422286%26bitrate%3D824780%26size%3D854x480%26index%3D235-667%26init%3D0-234%26clen%3D8859789%26itag%3D244%26type%3Dvideo%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vp9%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D134%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D7975354%2526signature%253DA0A0A835ADDB2F7168C81F60A11F72C4904B6B6E.F25E50E98E5F3BE8D83A662CAD2F900AD7B637A1%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183598001848%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1376183598001848%26bitrate%3D609752%26size%3D640x360%26index%3D709-1052%26init%3D0-708%26clen%3D7975354%26itag%3D134%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.4d401e%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D243%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D4416423%2526signature%253DD214D813CB97C84069CC5C856B35A61A02E5E3C7.682D3AE972E15D1D7F1F854086EB8CDC753ADB58%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1414306637670460%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1414306637670460%26bitrate%3D374736%26size%3D640x360%26index%3D234-666%26init%3D0-233%26clen%3D4416423%26itag%3D243%26type%3Dvideo%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vp9%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D133%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D3930440%2526signature%253DDDA06AB860209832B62808BA25AA4CBC1AD13B3E.58C4AECD503E917B2C2745ED7A809C7D9EFEC060%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183574883139%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1376183574883139%26bitrate%3D247598%26size%3D426x240%26index%3D674-1017%26init%3D0-673%26clen%3D3930440%26itag%3D133%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.4d4015%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D242%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D2432510%2526signature%253DE109147A73C149E81556F002B3570B079A091ACE.4949C19C7BCEED3065AE70575D23E6FC12059B00%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1414306654201291%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D25%26lmt%3D1414306654201291%26bitrate%3D212204%26size%3D426x240%26index%3D234-665%26init%3D0-233%26clen%3D2432510%26itag%3D242%26type%3Dvideo%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vp9%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D160%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.040%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D1786359%2526signature%253D6557DCA871BE780E6071F836A0890BDCBEC8BA16.03A495E0AB1318685EB225A0CD5B39799B52B531%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183582136570%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fps%3D15%26lmt%3D1376183582136570%26bitrate%3D113213%26size%3D256x144%26index%3D671-1014%26init%3D0-670%26clen%3D1786359%26itag%3D160%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.42c00c%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D140%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.228%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D2195987%2526signature%253DDD96984596A3B3C5633224190026C7A7DA1D5F07.545B2B36105F230F67494E3172355D34DF80D4%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1376183584268344%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26lmt%3D1376183584268344%26bitrate%3D127799%26index%3D592-791%26init%3D0-591%26clen%3D2195987%26itag%3D140%26type%3Daudio%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522mp4a.40.2%2522%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Dclen%25252Cdur%25252Cgir%25252Cid%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Clmt%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526gir%253Dyes%2526itag%253D171%2526mt%253D1414678593%2526dur%253D138.085%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526clen%253D1871464%2526signature%253D470AADCABAAE98CF25A0FA601B61837FD542FEEA.8494F6F2991CACB2DE329E1766AFFDC4276ECDEF%2526ms%253Dau%2526lmt%253D1414306341040990%2526upn%253DuHSDOplj9n0%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26lmt%3D1414306341040990%26bitrate%3D122983%26index%3D4452-4686%26init%3D0-4451%26clen%3D1871464%26itag%3D171%26type%3Daudio%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vorbis%2522&iv_invideo_url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fannotations_invideo%3Fcap_hist%3D1%26cta%3D2%26video_id%3DBSu_jy41V_s&video_id=BSu_jy41V_s&length_seconds=139&allow_embed=1&iv3_module=1&iurl=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBSu_jy41V_s%2Fhqdefault.jpg&fmt_list=22%2F1280x720%2F9%2F0%2F115%2C43%2F640x360%2F99%2F0%2F0%2C18%2F640x360%2F9%2F0%2F115%2C5%2F426x240%2F7%2F0%2F0%2C36%2F426x240%2F99%2F1%2F0%2C17%2F256x144%2F99%2F1%2F0&watermark=%2Chttp%3A%2F%2Fs.ytimg.com%2Fyts%2Fimg%2Fwatermark%2Fyoutube_watermark-vflHX6b6E.png%2Chttp%3A%2F%2Fs.ytimg.com%2Fyts%2Fimg%2Fwatermark%2Fyoutube_hd_watermark-vflAzLcD6.png&iurlhq=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBSu_jy41V_s%2Fhqdefault.jpg&dashmpd=http%3A%2F%2Fmanifest.googlevideo.com%2Fapi%2Fmanifest%2Fdash%2Fipbits%2F0%2Fip%2F89.65.118.41%2Fmm%2F31%2Fplayback_host%2Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%2Fupn%2Fu7sQO6Jp5zE%2Ffexp%2F908211%252C908580%252C910207%252C927622%252C930666%252C930672%252C932404%252C934040%252C935666%252C939978%252C941411%252C945242%252C947209%252C947215%252C952302%252C952901%252C953912%252C957103%252C957201%2Fsparams%2Fas%252Cid%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Cmm%252Cms%252Cmv%252Cplayback_host%252Csource%252Cexpire%2Fitag%2F0%2Fmt%2F1414678593%2Fkey%2Fyt5%2Fid%2Fo-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2Fsource%2Fyoutube%2Fmv%2Fm%2Fas%2Ffmp4_audio_clear%252Cwebm_audio_clear%252Cfmp4_sd_hd_clear%252Cwebm_sd_hd_clear%252Cwebm2_sd_hd_clear%2Fsver%2F3%2Fexpire%2F1414700399%2Fsignature%2FE7D6A72F3BC94A182734D1847F71579B750EA079.7D611D76F7141121A82E696234E3050E3631ABD0%2Fms%2Fau&cbr=Opera&storyboard_spec=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fsb%2FBSu_jy41V_s%2Fstoryboard3_L%24L%2F%24N.jpg%7C48%2327%23100%2310%2310%230%23default%23XY9lDDqQnkgabdrOEzXIg_Eb_r0%7C80%2345%2371%2310%2310%232000%23M%24M%23po3B8Fyr9AElgcWbkTb9iUdyBN8%7C160%2390%2371%235%235%232000%23M%24M%23ApnKIO_VtfpXViRuu1QwAI_lgt8&url_encoded_fmt_stream_map=url%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Cratebypass%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D22%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253D585AFAC1BDF9440EB82B8E4F85C4C874586576E0.5B4CDF87A9963502FDEF3DFA5F1EED63EFDCCBE3%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526ratebypass%253Dyes%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v14.cache6.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.64001F%252C%2Bmp4a.40.2%2522%26itag%3D22%26quality%3Dhd720%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Cratebypass%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D43%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253DDEA6748192D8632D3A6B649CCA35074BE379F908.39058AD639FADEAE94CF8C267F0AD733A1B5403D%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526ratebypass%253Dyes%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v23.cache7.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252Fwebm%253B%2Bcodecs%253D%2522vp8.0%252C%2Bvorbis%2522%26itag%3D43%26quality%3Dmedium%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Cratebypass%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D18%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253D3419CC113A130FC5A9FE2B548A3C0B55D6617B90.099ABD5BF63BC33CB5D9005EDF28C935319EDEBD%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526ratebypass%253Dyes%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v15.cache4.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252Fmp4%253B%2Bcodecs%253D%2522avc1.42001E%252C%2Bmp4a.40.2%2522%26itag%3D18%26quality%3Dmedium%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D5%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253D2C16AE10D1F451AE08E63D84BF9556348663C93D.89C4ED26E8921DBC5131E281723BAB8DFDB8A2D7%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v6.cache8.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252Fx-flv%26itag%3D5%26quality%3Dsmall%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D36%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253DB248F4E73ABA2A55BEEE3205253BB6BEAE6894D3.B70734F2B29C66271680DA424337214860448458%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v24.cache6.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252F3gpp%253B%2Bcodecs%253D%2522mp4v.20.3%252C%2Bmp4a.40.2%2522%26itag%3D36%26quality%3Dsmall%2Curl%3Dhttp%253A%252F%252Fr6---sn-2apm-f5fd.googlevideo.com%252Fvideoplayback%253Fipbits%253D0%2526mm%253D31%2526sver%253D3%2526sparams%253Did%25252Cinitcwndbps%25252Cip%25252Cipbits%25252Citag%25252Cmm%25252Cms%25252Cmv%25252Csource%25252Cupn%25252Cexpire%2526itag%253D17%2526mt%253D1414678593%2526id%253Do-AEB0F5hQE5NGevw56OBVffDHRSbEzO1t3YmTxtQbWdEk%2526initcwndbps%253D2830000%2526source%253Dyoutube%2526mv%253Dm%2526signature%253D4DC70EE820866CD80BA6901405A35A510A53F633.023B260A015787C2E58D6A8E7BF7357F458716DD%2526ms%253Dau%2526upn%253D3vtyG6B2iUo%2526fexp%253D908211%25252C908580%25252C910207%25252C927622%25252C930666%25252C930672%25252C932404%25252C934040%25252C935666%25252C939978%25252C941411%25252C945242%25252C947209%25252C947215%25252C952302%25252C952901%25252C953912%25252C957103%25252C957201%2526ip%253D89.65.118.41%2526expire%253D1414700399%2526key%253Dyt5%26fallback_host%3Dtc.v12.cache1.googlevideo.com%26type%3Dvideo%252F3gpp%253B%2Bcodecs%253D%2522mp4v.20.3%252C%2Bmp4a.40.2%2522%26itag%3D17%26quality%3Dsmall&muted=0&token=vjVQa1PpcFMx9DQfthXJpuvZ7VVZp7ykUA7XTTNTOko%3D&vq=auto&cbrver=12.17.9.80&probe_url=http%3A%2F%2Fr12---sn-hp576m7z.c.youtube.com%2Fvideogoodput%3Fid%3Do-ADUTI0g0saoiVckh6GTFwHKyrduLB1a1W1nLvAdufGFd%26source%3Dgoodput%26range%3D0-99999%26expire%3D1414682399%26ip%3D89.65.118.41%26ms%3Dpm%26nh%3DEAU%26sparams%3Did%2Csource%2Crange%2Cexpire%2Cip%2Cms%2Cnh%26signature%3D4FC4A22086242C74121CEF85F2F61EC4535540A5.417A49E67F1F8FFD5C519C8BA0403EBFF78FA5C0%26key%3Dcms1&c=WEB&no_get_video_log=1&author=Irydius&use_cipher_signature=False&iv_module=http%3A%2F%2Fs.ytimg.com%2Fyts%2Fswfbin%2Fplayer-vfl8Mj1Eu%2Fiv_module.swf&dash=1&thumbnail_url=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FBSu_jy41V_s%2Fdefault.jpg&pltype=contentugc&fexp=908211%2C908580%2C910207%2C927622%2C930666%2C930672%2C932404%2C934040%2C935666%2C939978%2C941411%2C945242%2C947209%2C947215%2C952302%2C952901%2C953912%2C957103%2C957201&has_cc=False
0
0

U mnie z kolei nie pobiera, ani firefoksem ani chromem. W załączniku jest zrzut ekranu. Trochę to bez sensu skoro u Ciebie działa.

screen.png

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1