DELPHI - Ciasteczka IdCookieManager

0

Witam. Mam pytanie. Jak wyczyścić ciasteczka komendą (żeby nie wyłączać i włączać aplikacji od nowa)?
Chodzi mi o INDY IdCookieManager

IdCookieManager.CleanUpInstance - nie działa ;)
IdCookieManager.Destroy - działa (czyści), ale ponownie jak chcę załadować ciasteczka to nie idzie i wyskakuje błąd:


Access violation at address 00479D92 in module 'nk.exe'. Read of address 00000000.

OK

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!

0

google pogryzło? DestroyCookieList

0

Nie działa ;(
Ja mam INDY indy10.1.5_d7.exe i Delphi 7. Może za stare? Jak na starszym to zrobić?

0

IdCookieManager.Destroy - działa (czyści), ale ponownie jak chcę załadować ciasteczka to nie idzie i wyskakuje błąd:


Access violation at address 00479D92 in module 'nk.exe'. Read of address 00000000.

OK

O RLY? Ty wiesz w ogóle co zrobiłeś? Gratuluję znajomości używanych technologii.

Poszukaj sobie w dokumentacji, tam jest bardzo ładnie napisane że jest coś takiego jak Delete (kto by wymyślił taką nazwę dla usuwania ciasteczek!). Na google są jeszcze lepsze rozwiązania.

0

Niestety też nie mogę wywołać IdCookieManager1.Delete
Nie ma takiego czegoś...

0
arttrex napisał(a):

Niestety też nie mogę wywołać IdCookieManager1.Delete
Nie ma takiego czegoś...

To szukaj sam bo nie jesteś łaskaw podać typu tego obiektu ani wersji indy (nie, nie było jej jak odpowiadałem).
www.google.pl zaprasza

0

Podałem wersję INDY (sprawdź u góry)
INDY 10
Co do typu , to nie wiem o co Ci chodzi....

Niby takie proste, a jednak...

2

IdCookieManager1.CookieCollection.Clear;

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1