Saper C#

0

Chciałam was prosić o napisanie gry "Saper" w C#. Niestety nic nie potrafię w tym języku, gdyż byłam w szpitalu i na poniedziałek muszę to napisać. Jedyne środowisko które znam to pascala.

Saper ma być w consoli, powinin posiadać wybór ile ma być bomb, pole powinno być 10x10.

Z góry dziękuję za pomoc.

1

Niestety nic nie potrafię w tym języku, gdyż byłam w szpitalu i na poniedziałek muszę to napisać.

Mogłaś się postarać o lepszą wymówkę.
Takie już były...

Jedyne środowisko które znam to pascala.

Środowisko to np.Lazarus; Pascal to język programowania.


Dział `Praca` i może ktoś to zrobi.
0

Fajnie jak na prawdę komuś się takie coś zdarzy to wszystko jest przeciwko niemu ;(
Dziękuję, że mi nie wierzysz ;\

1
KarolinaWad napisał(a)

Chciałam was prosić o napisanie gry "Saper" w C#

http://miked.byethost13.com/index.php?strona=apps trzeci od góry Saper.
Sorry że nie ma źródła ;] Ale w końcu prosiłaś tylko o napisanie, nie :D ?

5
KarolinaWad napisał(a):

Chciałam was prosić o napisanie gry "Saper" w C#. Niestety nic nie potrafię w tym języku, gdyż byłam w szpitalu i na poniedziałek muszę to napisać. (..)

Daj prowadzącemu zwolnienie ze szpitala, to Ci załatwi sprawę.

0

Tak próbowałam ale postawił mi warunek... że jeżeli nie zrobie tego programu to nie stety nie będę miała zaliczonego przediomtu.

2
KarolinaWad napisał(a):

Tak próbowałam ale postawił mi warunek... że jeżeli nie zrobie tego programu to nie stety nie będę miała zaliczonego przediomtu.

Bardzo współczujemy. Jak już mówiłem - dział Praca+jakaś 2-3 cyferkowa kwota i będziesz miała zapewne na wczoraj. Za darmo nikt nie będzie tutaj nic robił (ale jesteśmy chamscy, prawda?).


Dziękuję, że mi nie wierzysz ;\

Proszę, do usług.

0

piszę tego nieszczęsnego "snake" w Dev-C i jaka jest potrzebna bibliotega aby działało mi hasło 'gotoxy' i 'clrscr'? Ewenutalnie jakiś zamienniki tych haseł, mam użyte takie biblioteki:
#include<stdlib.h>
#include<ctype.h>
#include<conio.h>
#include<stdio.h>
#include<time.h>
#include<dos.h>

0

eee... to w końcu c#, czy c++/cli, czy c++?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1