Ulubiony kompilator nekrofili ożył, to cud!

0

Myślałem że ten program już umarł całkowicie a tu proszę wersja: 5.1.0.0
[CIACH!]

[CIACH!]

nie wierzę własnym oczom.

to był mój pierwszy program na laborkach z C i C++. Używam go do dzisiaj.

// demoralizujesz młodzież - mq

0

Późno się zorientowałeś.
Taki temat był tutaj już daaawno temu.

0

no widzisz - ja dopiero teraz zauważyłem że jest nowy DEV C++. Nie wiedziałem że już był taki temat. Ale może to i dobrze że założyłem ten topik to inni się dowiedzą...

3

Nie rozumiem entuzjazmu. Code::Blocks jest podobny interfejsem do Dev-Cpp, ciągle rozwijany i lepszy. Nie chcę trollować, ale po prostu mnie to dziwi.

0

no wiesz - cała sprawa leży w tzw. "imprinting"

http://portalwiedzy.onet.pl/17368,,,,imprinting,haslo.html

Pierwszym język jaki poznałem był C i nie potrafię się od niego oderwać.... tak samo jak od DEV C++.

5
veldan32 napisał(a)

no widzisz - ja dopiero teraz zauważyłem że jest nowy DEV C++. Nie wiedziałem że już był taki temat. Ale może to i dobrze że założyłem ten topik to inni się dowiedzą...

Nikt tej wiedzy nie potrzebuje. Dajmy wreszcie temu gównu zatonąć.

3
veldan32 napisał(a)

Pierwszym język jaki poznałem był C i nie potrafię się od niego oderwać.... tak samo jak od DEV C++.

Pierwszym, co robiłeś to ssałeś cycki i waliłeś w pieluchy, od tego też nie potrafisz się oderwać?

0

Cytuję:

" Nazwa imprinting bywa jednak używana w odniesieniu do człowieka w nieco odmiennym rozumieniu: jako bardzo szybkie i bardzo trwałe uczenie się kojarzenia określonych reakcji z określonymi bodźcami, następujące w sytuacjach wywołujących szczególnie silne emocje, zwłaszcza pierwszorazowe. Np. pierwszy orgazm przeżyty przez mężczyznę z rudą kobietą, albo w szczególnych okolicznościach, może spowodować w przyszłości stałe preferowanie kobiet rudych, bądź wspomnianych szczególnych okoliczności. Podatność ludzi na imprinting jest bardzo różna u różnych osób."

0

On nie odżył, powstało trochę odmian, jak np. wxDevC++, ale to nie jest od tych samych ludzi, na oficjalnej stronie http://www.bloodshed.net/ jest wciąż news:

February 21th 2005 : Dev-C++ 5 Beta 9.2 (4.9.9.2) released !

A, że autorzy "nowego" Dev C++ postanowili kontynuować numerację i nazwę programu, to pewnie dlatego, żeby zachować społeczność używającą tego "IDE".

0

Oczywiście nowa wersja Dev C++ nie jest programowana przez Bloodshed tylko: Orwellengine.
Nie rozumiem dlaczego niektórzy tak nie lubią DEV C++ tu na forum. Przecież jak ma podpięty nowy gcc to w niczym nie ustępuje Code::Blocks. Mam nadzieje że projekt będzie się dalej rozwijał.

0

MS Visual C++ i tak rządzi!

0

@Rev: "Pisząc w notatniku też możesz kompilować przez Mingw, ale nie będzie to wcale oznaczało, że to dobre IDE."

Tak ale wtedy musiałbym wszystko ręcznie robić.

0

e tam od razu Notatnik.

F:\>copy con hw.c
#include <stdio.h>
int main() { printf("Hello, world!\n"); }
^Z
Liczba skopiowanych plików:         1.

F:\>clang hw.c -o hw.exe

F:\>hw
Hello, world!

F:\>
0

a co jeśli projekt składa się ze 150plików?

7

Od razu ściągnąłem 5 razy! Skoro dają taki rarytas za darmo to grzech nie skorzystać!
Szkoda, ze nie załapałem się na wersję kolekcjonerską - dawali melisę i kij bejsbolowy.
Teraz długie godziny kodowania. Polecam wszystkim maniakom!
10+/10

0

Qt Creator i NetBeans :)

1

Czy w tej wersji debugowanie nie wymaga debugowania debuggera?
Czy w tej wersji klamerki nie próbują spierdolić z monitora?

1

Czy w tej wersji podpowiadanie jest równie prawdomówne co łaskawie nam panujący premier Tusk?

1

a czepiał się już ktoś braku zrozumienia polskich słów?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1