Witajcie, znalazłem pewien kod, na podstawie którego napisałem coś takiego:

#include <windows.h>
#include <wininet.h>

int WINAPI WinMain(HINSTANCE hThisInstance,HINSTANCE hPrevInstance,LPSTR lpszArgument,int nFunsterStil)
{
   HINTERNET Int=InternetOpen
  ("ftp",INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG,
  0,0,INTERNET_FLAG_ASYNC);

  HINTERNET IntFTP=InternetConnect
  (Int,"aaa.yoyo.pl",
  INTERNET_DEFAULT_FTP_PORT,"aaa.yoyo.pl","pass",
  INTERNET_SERVICE_FTP,0,0);

  FtpPutFile(IntFTP,"File.txt","sruxxx.txt",
  INTERNET_FLAG_TRANSFER_BINARY, FALSE);
  InternetCloseHandle(Int);

}

Niby wszystko ok, nie ma żadnych błędów przy kompilacji, ale plik po wysłaniu na serwer ma 0kb i nie da się go otworzyć, ponieważ pojawia się taki błąd:(korzystam z clienta SmartFTP)

[02:24:42] Operation Begin
[02:24:42] SIZE sruxxx.txt
[02:24:42] 550 sruxxx.txt: No such file or directory
[02:24:42] PASV
[02:24:42] 227 Entering Passive Mode (*xxx*).
[02:24:42] Otwieranie połączenia danych z *xxx* Port: 34317
[02:24:42] RETR sruxxx.txt
[02:24:42] 550 sruxxx.txt: No such file or directory
[02:24:42] MDTM sruxxx.txt
[02:24:42] 550 sruxxx.txt: No such file or directory
[02:24:42] Transfer nie powiódł się.
[02:24:42] Operation End

A po pewnym czasie, gdy znowu się zaloguję na serwer plik znika całkowicie.
Ktoś ma jakieś pomysły, co może nie grać?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc ;]