odczyt z pliku wartości liczbowej do Timer3->Interval i dodanie 3 zer

0

mam coś takiego ale to jest coś źle proszę o pomoc

 if (FileExists("~C"))
  {
    ifstream plik ("~C");
    char buf [10];
    plik>>buf;
    String str = new String(buf);
    int liczba = atoi(str.c_str());
    Form3->Timer3->Interval=liczba;
  }
4

user image

Chyba nie muszę wyjaśniać który sposób postrzegania błędu wybrałeś?

0

w robocie pomyślałem i znalazłem rozwiązanie;)

 if (FileExists("~C"))
  {
    ifstream plik ("~C");
    string buf;
    plik>>buf;
    buf = buf+"000";
    int liczba = atoi(buf.c_str());
    Form3->Timer3->Interval=liczba;
  }

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0